Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rozpáral Ferrari za 4 miliony. Pak hrozil, že zastřelí svědky, když ho prozradí!

Řidič od nehody utekl
Řidič od nehody utekl  (Autor: Foto Policie ČR)
Autor: et, simao - 
21. července 2014
15:28

Svým Ferrari F430 kličkoval ulicemi Pardubic. V šílené rychlosti vylétl z dočasného přejezdu na rekonstruovaný most a ze zdemolovaného auta utekl. Policie po řidiči pátrala. Podle svědků šlo o Davida N. Majitel vozu se pak policistům sám přihlásil.

Při skoku místním dobře známý podroušený šílenec rozpáral spodek auta, které bratru přijde na 4 miliony korun. Na útěku do nedalekého domu vyhrožoval svědkům za prozrazení zastřelením!

„Majitel vozu se nám přihlásil, poslal svého advokáta,“ řekla Blesk.cz mluvčí policie Eva Maturová. Nepotvrdila ale, zda jde o řidiče.

Podle svědků je oběma osobami v jednom David N. Dříve prý prodával kradené sportovní vozy a nedávno v opilosti boural s jiným autem. „Více se k případu zatím vyjadřovat nebudeme,“ odmítla mluvčí další dotazy.

Luxusní ferrari skončilo na hromadě suti Luxusní ferrari skončilo na hromadě suti | Foto Policie ČR

Během uplynulých dnů přitom došlo k více nehodám, kdy řidiči utíkali či ujížděli z místa bouračky. Zatímco v případě cizince (26), který v bavoráku boural před hudebním klubem v Praze a zranil šest lidí, již policie pachatele pravděpodobně dopadla, u sraženého mladíka (†21), který podlehl svým zraněním, policie po bezohledném řidiči stále pátrá.

kaparka.na.monytoru ( 21. července 2014 17:34 )

Asi tak

andreslawicky ( 21. července 2014 16:16 )

Majitel vozu se přihlásil policii a poslal advokáta ale majitel neřídil to bude vysvětlení advokáta a určit osobu která řídila nemusí bude z toho pokuta pro majitele vozu maximálně 10 tisíc korun když neuvede identitu řidiče.Tak že nějaké svědectví místních udavačů že řídil ten nebo ten je k smíchu.Majitel vozu prostě uvede že auto půjčil a neuvede osobu řidiče zákon to umožňuje .Pojišťovna to zaplatí z havarijního pojištění a bude klid

Zobrazit celou diskusi