Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sedm týdnů po smrti Ivety: Rychtář má novou přítelkyni?

Autor: ljš, zej - 
17. června 2014
05:03

Představuje se jako nová žena Josefa Rychtáře (56), zuřivě ho brání před jeho sokem Domenicem Martuccim (37) a nechává se fotit, jak pokládá květiny na Ivetino pietní místo. To vše dělá tajemná paní Jana jen necelé dva měsíce poté, co zpěvačka v Uhříněvsi ukončila svůj život.

"Dobrý den, žádám vás o vaši laskavost, nechte být Josefa Rychtáře na pokoji... Jsem jeho nová přítelkyně, dneska s vámi hovořil a byla jsem u toho hovoru přítomná. Vy máte problém, vy jste tak sám, nemáte ženskou...," to napsala podle deníku Aha Martuccimu prostřednictvím facebooku Jana.

Josef Rychtář však spekulaci o tom, že si jen pár týdnů po Ivetině smrti našel novou lásku, odmítá. "Někdo se chce zřejmě zviditelnit. Je to nechutné," rozčiloval se.

Že by vdovec navázal nový vztah tak rychle, se nechce věřit dokonce ani jeho úhlavnímu odpůrci Martuccimu. Zaráží ho ale, jak se mohla Jana k tak soukromým informacím dostat. "Nevím, zda jde o nějakou provokaci, o někoho, kdo si dělá legraci nebo je psychicky narušený, ale nechápu, jak je možné, že ta osoba, která to psala, věděla, že jsem v ten den mluvil s Josefem Rychtářem," vyjádřil se Ital pro deník Aha.

Brunetka Jana je Josefem Rychtářem a smrtí jeho manželky doslova posedlá. Na facebooku sdílí a komentuje jeden článek na toto téma za druhým a umístila na něj také fotografii, jak před domem Bartošové klade květiny na smuteční místo.

Pokračování velkého rozhovoru s Josefem Rychtářem čtěte v úterním tištěném Blesku!

va45 ( 19. června 2014 19:53 )

Všichni na bulvár nadávají.Nekteří nadávají na to,že se Rychtář šikanuje a linčuje. Pro mě to je k nepochopení proč ty lidi na ten bulvár lezou a proč má Rychtář neustále tomu bulváru co povádat a nechat se fotit.Ta blbka plácala na Facebooku a pok to pomalu všechno odvolávala.A Rychtář se jen stébla chytá kdomu jen trochu naznačí,že je při něm.Je to nemocný člověk a ta blbka taky.

marlen52 ( 19. června 2014 12:54 )

pepan je fakt truchlící vdovec .je mu dobrá i prostitutka ona totiž jiná se na něj už nechytne.to je vidět jak ivetu miloval.

marie60 ( 17. června 2014 17:17 )

Hmm, spíš si myslím, že dívčina nebude po psychické stránce moc v pořádku. ********* Ma pravdu pan Macura........Josef Rychtar je kurva agresivni ktery mnel jit lecit.............kazdyho napada a slove urazi,mysi si ze synem jsou borci sveta........opak je pravdou....... Tohle ona napsala na FACEBOOKU,takže nechápu co plká,že je Rychtářova přítelkyně.On ví moc dobře jak ona o něm na FACE psala a s takovou, že by se měl pelešit? Tomu nevěřím.

marlen52 ( 17. června 2014 16:58 )

to mu je podobné už neví jak by se dostal do bulváru.ale nejvíc by se tam dostal kdyby ho zavřeli nebo kdyby se už stěhoval s igelitkou.to by si užil bulváru.

renataren ( 17. června 2014 16:54 )

Martucci už neví čím by se zviditelnil... Nejdříve to bylo Bartošovástory a nyní je to Rychtářstory... S čím přijde příště ?? Obviní ho z kolaborace s mimozemšťany ???

Zobrazit celou diskusi