Exmilenec Bartošové Martucci promluvil o tom, co se dělo před propíranou svatbou Rychtáře a Bartošové. Podle jeho slov se zpěvaččina rodina snažila ze všech sil chystanému sňatku zabránit a neváhala jít jakoukoli cestou, jen aby ji před ním ochránila. Překážkou však bylo, že snoubenci Ivetině rodině nejen neřekli, kdy se svatba bude konat, dokonce je ani nikdo nepozval!

„Nebyla jsem pozvaná, je mi to strašně moc líto, ale nedá se nic dělat. Naše vztahy se asi nikdy nezlepší. Nezavolal mi dokonce ani pan Rychtář, který mě dosud o všem informoval“, posteskla si po svatbě maminka zpěvačky, kterou celá záležitost velmi mrzela.

Před svatbou rodina spojila síly právě s Martuccim. Maminka Svatava (74) a bratr Lumír (50) společně s Domenicem hledali cestu, jak svazku zabránit. „Mrzí mě, že si všichni myslí, že rodina Ivety nepodnikla žádné kroky k tomu, aby zabránili její svatbě s Rychtářem. Přitom v tichosti bojovali, jak jen to bylo možné“, řekl Aha! Martucci.

Přestože neřekl, jaké konkrétní kroky rodina podnikala, naznačil, že ji chtěli nechat zbavit svéprávnosti. Sám k tomu rodině poskytl služby svého právníka. Podle jeho slov to bylo ale marné. „Dokázat to před svatbou bylo těžké a po ní byla šance přímo nulová“. Všechno úsilí zoufalé rodiny tak bylo úplně zbytečné.

Video
Video se připravuje ...

Martucci tvrdí: Rychtář v Itálii vydíral Bartošovou smrtí syna! David Turek