Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Džungle na českých silnicích. Chyceného piráta vyslýchali vleže!

Autor: vet, rys, rvs - 
18. ledna 2014
07:46

Šílená rychlost, automobilové honičky s policisty, výstřely, nabourané vozy, zranění. Tohle není akční film, ale realita. Za necelý týden totiž honili tři silniční piráty pražští policisté. Dalšího pronásledovali v Olomouci.

Kličkoval Prahou 25 kilometrů

Jako zajíc kličkoval Prahou řidič superbu, který se snažili policisté zastavit v Práčské ulici. Ujížděl bočními uličkami i po magistrále a Jižní spojce asi 25 km. Na červenou i v protisměru. Pokusil se »protáhnout« podchodem pro chodce, auto se ale zaklínilo.

Utekl on i jeden ze spolujezdců. Nezastavil je ani varovný výstřel. Na místě policisté zadrželi druhého spolujezdce. Spoutali ho, a až když ležel, mohli ho v klidu vyslechnout. V autě bylo nářadí na vloupačky!

Ujížděl z Prahy do Plzně

Zběsilou jízdu předvedl před týdnem řidič (27) mazdy. Podařilo se mu policistům ujíždět 45 minut na trase od pražské Argentinské ulice, přes dálnici D5 až do Plzně. Cestou projel dva policejní zátarasy, naboural tři auta, z toho dvě policejní.

Šílenou honičku ukončila až policejní střelba. Silniční pirát se zraněním krku odjel do plzeňské nemocnice, kde ho policisté zadrželi. Jak zjistili, mladík nemá řidičák a má 19 trestních záznamů, nejčastěji kvůli drogám.

Lump z Olomouce přeplaval řeku

Vrtulník, desítky těžkooděnců a výstřely z pistole. Tak vypadala ve středu v noci v Olomouci honička na dalšího piráta silnic. Mladého řidiče v noci na středu v centru Olomouce zastavila policejní hlídka s tím, že má prošlou technickou prohlídku.

Když muži zákona zjistili, že nemá řidičák, odvez li ho na krajské ředitelství. Tam jim ale muž utekl a po krátkém pronásledování navzdory střelbě skočil do řeky Moravy a uplaval. Zatkli jeho kamaráda, který přišel pro auto. Piráta pak našli a zadrželi strážníci. 

Zfetovaný pirát "Houba" z Libně

Dealer pervitinu, narkoman, zloděj aut a postrach okolí, pro kterého život nic neznamená! Tak mluví o libeňském pirátu silnic Jakubu H. alias »Houbovi« (24) jeho bývalý kamarád. Zfetovaný a s falešnými espézetkami ujížděl v úterý před policisty ulicemi Vysočan a Libně. Na chodníku během šílené jízdy srazil chodce.

Jakub byl podle zdroje Blesku loni propuštěn z vězení při amnestii. Měl odsedět 5 let za opakované porušení zákazu řízení. Stíhán byl i za krádeže a řízení pod vlivem drog. „Krade auta na zakázku, prodává pervitin. Dokáže si vydělat až 20 tisíc za den,“ řekl zdroj Blesku. „Sám si píchá drogy a je závislý na automatech. Kolem sebe má partu dalších. Lidé se ho bojí, je všeho schopný,“ popsal.

Jakub údajně pochází z bohaté rodiny, a když je průšvih, jeho máma to za něj řeší. „Nevlastní otec se s ním nebaví, ale máma Houbovi už několikrát koupila byt a vždycky mu dá peníze, zaplatí za něj škody nebo pokuty,“ dodal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

j_dc_cv ( 18. ledna 2014 11:32 )

Tvl, pokud se někdo o někom vyjadřuje jako o primitivovi... a napíše slovo primitiv s tvrdým y tak by se snad ani raději neměl vyjadřovat.

bersimalinecka ( 18. ledna 2014 08:28 )

určitě je to jeden z prominentních spratků co jim rodiče koupí vše ale lásku jim nedají

Zobrazit celou diskusi