Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pozor! Ozbrojení zloději v audině na útěku: Chtěli zabít policisty!

Ozbrojení zloději v audině na útěku: Chtěli zabít policisty!
Ozbrojení zloději v audině na útěku: Chtěli zabít policisty!  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
11. ledna 2014
22:11

O holý život šlo hlídce policistů, která náhodou překvapila zloděje v Odrách na Novojičínsku. Zloději po policistech bez jediného varování začali pálit. Dle informací Blesku ze samopalu!

Obrovské štěstí měli policisté, kteří překvapili zloděje u domu v Odrách. Gauneři po hlídce opakovaně stříleli. Potom z místa uprchli ve staré audině s šedou metalízou a černým zadním nárazníkem.

„Mohu potvrdit, že v pátek časně ráno byla ze strany pachatelů opakovaně použita střelná zbraň proti přijíždějící hlídce policistů,“ uvedla krajská policejní mluvčí z Ostravy Gabriela Holčáková.

Střelci unikají

Policie nechce specifikovat střelnou zbraň, ze které muži po hlídce pálili. Dle informátora Blesku šlo o samopal. „Druh zbraně zatím nebudeme specifikovat. Prosíme případné svědky, kteří zahlédli vozidlo s pachateli o bližší informace,“ dodala Holčáková.

monsegur ( 12. ledna 2014 18:25 )

Nejen oderští, ale všichni dnešni pendrekáři jsou nepřáteli slušných lidí stejně jako gestapo za protektorátu. Proto neuškodí, když jich bude ubývat.

vera51 ( 12. ledna 2014 10:46 )

jo jo kdyz si sem pustime kdejakou verbez tak musime pocitat nejen se strilenim na policisty ale i s vybuchy mezi civ. obyvatelstvem,hlavne jim povolte stavet pravoslavne kostely a hlavne mesity.

lug70 ( 11. ledna 2014 23:58 )

Zloději stříleli po policajtech AK-47, tedy pravým ruským kalachem. Mám kámoše na kriminálce v Ostravě, takže informace z první ruky

Zobrazit celou diskusi