Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Znalec měl pomoci pirátovi silnic! Soud ho za to poslal na rok za mříže

„Cítím se nevinný! Jsem souzený za odborný technický názor, který byl správný a prokazatelný,“ hájil se včera u Krajského soudu v Brně soudní znalec Miloš Štěrba. Městský soud mu původně napařil roční podmínku s tříletým odkladem.
„Cítím se nevinný! Jsem souzený za odborný technický názor, který byl správný a prokazatelný,“ hájil se včera u Krajského soudu v Brně soudní znalec Miloš Štěrba. Městský soud mu původně napařil roční podmínku s tříletým odkladem.  (Autor: Foto Blesk - Ondřej Požár)
Autor: op - 
9. července 2014
14:39

Rok si má odsedět v base znalec Miloš Štěrba, který měl křivě svědčit a pomáhat pirátovi silnic Pavla Domšovi. Ten už dřív dostal 11 let za napadení řidičky a smrt chodce!

Rozhodl o tom včera odvolací soud v Brně, který znalci změnil podmínku na pobyt ve vězení. „Podám si dovolání k Nejvyššímu soudu,“ řekl k pravomocnému ortelu Miloš Štěrba.

Ten podle soudu sepsal posudek ve prospěch Domši, který u brněnské Olympie narazil do oktávie řidičky. Tu ještě napadl a ujel. Štěrba v posudku tvrdil, že řidička mohla nacouvat i do avie.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání