Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman po náročné viróze: Kluci, musím si sednout!

Autor: Vera Renovica - 
14. května 2013
05:00

Z údajné virózy se prezident Miloš Zeman (68) vyležel a v neděli zamířil na zahájení festivalu Pražské jaro. Vrávorání bylo tatam a hlava státu vypadala odpočatě a čiperně. Jen v nestřežené chvíli se rozhodl si odpočinout ve výtahu.

To, že Zeman neholduje schodům, které dokonce sem tam přehlédne, se ví. I jeho styl jízdy je však ojedinělý – hlavně když se jedná o historický výtah do prvního patra Obecního domu. Jakmile do něho vstoupil, využil příležitost a sednul si na dřevěnou lavičku v kabince. Asi věděl, že ho čeká náročný týden.

Léčit se totiž z rýmy a teplot bude muset tak trochu za pochodu – má schůzky, které nemůže zrušit. „Snažíme se, aby se nejednalo o žádný náročný program. Aby se, dalo by se říci, uzdravil v prostředí své kanceláře, protože nemůže, bohužel, zůstat doma,“ řekla hradní mluvčí Hana Burianová.

Zemanovo zdraví začalo veřejnost zajímat, když po oslavách na ruské ambasádě odemykal české korunovační klenoty. Přitom se potil a vrávoral. Podle některých byl »společensky unaven«.

"Pokud jde o moje zdraví, děkuji za optání, ještě v pátek jsem měl 39,2, ale bohužel nikoli promile, ale celsia," řekl však Zeman při odchodu z Obecního domu reportérce TV Nova.

Video  Miloš Zeman se kymácel u korunovačních klenotů  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

miran71 ( 20. května 2013 09:29 )

Tak ten nás proslaví.))Nemám strach že po tomto někde nebudou vědět kde je Česko.)))

beataparri ( 19. května 2013 15:09 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

dankabiela ( 15. května 2013 21:29 )

xixixixi.. traja prezidenti, dvaja ožralové... naše dívči partie vam ďakuje, že fernet máte bombový... my nie sme prezitdentky, my môžeme byť ožralé... xixixxi

karel ( 15. května 2013 12:02 )

Čo je to henté také - Renovica? Dačo čudné z východu? Jak se taková exotka dostala k psaní do seriozního deníku?

e.44 ( 15. května 2013 11:43 )

Tak jsou i tací, kterým ten alkoholik a buran vyhovuje. Svůj k svému A ať žije mezinárodní ostuda, které bude čím dál víc

Zobrazit celou diskusi