Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Landa: Jsem šašek! Blesk: ...který chce vydělat!

Video se připravuje ...
Autor: red - 
29. listopadu 2012
05:02

Vykoumaný přerod je hotov: Zpěvák Landa (44) je mrtvý, je tu šašek Žito 44! Do Blesku vkráčel bez kohouta, ale žito s potěšením převzal. Za tuhle roli očekává pořádný balík!

Od Landova šokujícího projevu na Slavících, kdy oznámil, že končí s muzikou, stává se Žitem a drsně zkritizoval poměry ve společnosti, přibylo samozvanému šaškovi dost podporovatelů. Na chatu Blesku pro něj většina čtenářů měla pochopení. Ty, kteří mu nejvíce fandili, odměnil Žito slůvkem "cink".

Vypadá to ale, že »šaškovství « je promyšlenou akcí, kdy Landa chytře využil přímý TV přenos. A cílem je zisk. V jedné z odpovědí také přiznal, že jeho zdánlivě vychýlený duševní stav je ve skutečnosti marketingem.

Dobro za prachy

To potvrdil i v rozhovoru s redaktorem Blesk.cz. Prý chce vybudovat úspěšnou hudební značku Žito 44 (čtyřky s hodně šikmými nožičkami), která by v zahraničí konkurovala kapelám typu Rammstein.

Netají se nijak tím, že míní vydělat velké peníze kaučinkem vrcholových sportovců (thaiboxeři, fotbalisté) i filmem, jejž hodlá natočit. Co s penězi zamýšlí Žito dělat? Údajně konat dobro v Česku. Objevily se ovšem také spekulace, že spíš potřebuje prostředky na automobilové závody…

teufel ( 29. listopadu 2012 15:11 )

Jeho písničky se mě líbí,ale to jeho chování je dost podivné,jako by to poslední dobou neměl v hlavě v pořádku.Přinejmenším je zralej na psychiatra.

dfghjk ( 29. listopadu 2012 14:44 )

pan novinář přehlédl, jak se o něm žito vyjádřil, asi mu to nestačilo

karlos107 ( 29. listopadu 2012 13:58 )

Nemocný k politování hoden člověk !!

zadnice ( 29. listopadu 2012 10:10 )

Když sejde z očí nic se nestane.

frantacizek ( 29. listopadu 2012 09:55 )

100% potřebuje kačky od Janečka, Janeček zase za chvíli založí stranu a máme tady další věci veřejné. Kdo takhle denodenně žije politikou, ten buď není normální, anebo úplně stejnej jako ti u koryt, jen ho sere, že tam není on

Zobrazit celou diskusi