Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zabili prodavače večerky: K vraždě se pár přiznal

Autor: lm, ČTK - 
28. října 2012
15:01

Policie obvinila muže a ženu ze čtvrteční loupežné vraždy v pražských Horních Měcholupech, při které zemřel prodavač Huan (†28). K činu se oba přiznali.

Oba zadržení zadržení se při prvním výslechu k činům doznali, hrozí jim až dvacet let vězení. Nyní čekají, jak soud rozhodne o návrhu na jejich vzetí do vazby.

Žena přišla podle vyšetřovatelů ve čtvrtek krátce před 16:00 do večerky a mířila na osmadvacetiletého prodejce pistolí. "Když obsluha odmítla vydat peníze, začala potyčka. Do prodejny vešel mladý muž a nožem zaútočil na prodavače," sdělila v pátek policejní mluvčí Jana Rösslerová. Zraněný pak ještě vyběhl na ulici, kde se mu snažili pomoci kolemjdoucí. Poranění ale byla vážná a muž zemřel v přivolané sanitce. Dvojice z místa utekla.

Podle Kropáčové muž kriminalistům při zadržení dobrovolně vydal nůž, který použil při činu. Při výslechu se k činu oba doznali a kriminalisty dovedli k místu, kde zahodili a schovali své zakrvácené oblečení.

Video  Přepadení večerky v Praze 10 - policie pátrá po lupičích  - Policie ČR
Video se připravuje ...

catherin4 ( 28. října 2012 19:36 )

No hej, a ked nejakeho zlodeja pri takej prepadovke odstrelia tak pojdu na dlho do lochu za neprimeranu obranu!

bumb ( 28. října 2012 18:52 )

Jdi už s tím do p r d e l e ty blbko jedna ariaokurkova.

marie60 ( 28. října 2012 15:33 )

yvvet ( 28. října 2012 15:33 )

je potřeba pochválit polici, za jejich pohotovost. Hlavně že je našli, bydlím tu kousek od té večerky a člověk se bál vyjít ven. a těm dvoum bych udělala to samý co udělali tomu vietnamcikovi, byl to moc hodný a ochotný pán. upřímnou soustrast jeho rodině......

tina.vitaskova ( 28. října 2012 11:42 )

Klobouk dolů, před policií, která odvedla perfektní práci-těm dvěma zmetkům bych přála, aby brzy došli spravedlivé odplaty

Zobrazit celou diskusi