Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spolykala prášky, bodla se do hrudi a přece přežila

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Ilustrační foto Blesk - Pavel Ryšlink)
Autor: Pavel Ryšlink - 
28. října 2012
07:40

Život omrzel ženu (55) z Olomouce. Spolykala prášky a do hrudi si vrazila nůž. Díky rychlému zásahu mužů zákona a lékařů záchranky však kombinovanou sebevraždu přežila.

Podle dostupných informací se žena před sebevražedným pokusem pohádala se synem. Hádka ji zřejmě tak rozhodila, že si napustila vanu, svlékla se a ulehla do teplé vody. Potom spolykala hrst prášků a do hrudníku si vrazila kuchyňský nůž.

Syn se chtěl s matkou udobřit. Když mu ale nebrala telefon a neotvírala na zvonění, pojal podezření, že si mohla něco udělat. Žena totiž měla v minulosti jisté psychiatrické problémy. Zavolal proto policii.

Muži zákona byt otevřeli. „Ve vaně byla nahá žena s nožem v hrudníku. Měla ale ještě hmatatelný puls a dýchala,“řekla Blesku policejní mluvčí Marta Vlachová a dodala: „Podle stop na místě a polohy zraněné bylo evidentní, že si zranění způsobila sama.“

Policisté poskytli ženě první pomoc a přivolaná záchranka ji potom převezla do olomoucké fakultní nemocnice. „Její stav je stabilizovaný, není v ohrožení života. Nožem naštěstí nezasáhla srdce, pouze si propíchla plíci,“ prozradil mluvčí olomoucké nemocnice Egon Havrlant.

londynskypes ( 29. října 2012 05:01 )

Ta ma teda korinek,mela radsi skocit z vezaku.

nutelka0 ( 28. října 2012 18:34 )

Za tak debilni komentar bys mohl chcipnou ty.

Zobrazit celou diskusi