Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nová vrchní žalobkyně Bradáčová: Prozradila velké tajemství!

Autor: Oldřich Tichý, Jana Ulrichová - 
31. července 2012
05:00

V kariéře vystoupala Lenka Bradáčová (39) na vrchol a stala se vrchní státní zástupkyní. I ona má ale svoji 13. komnatu. S manželem Tomášem Hájkem (38), který byl její studentskou láskou z gymnázia, žijí odděleně.

Po zatčení exministra Davida Ratha byla Bradáčová v novinách častěji než Karel Gott s Lucií Bílou dohromady, o jejím muži ale nikdo nic nevěděl. Podrobnosti vypátral až Blesk: Manželem populární žalobkyně je úspěšný ekonom Tomáš Hájek, který od roku 1997 působí na vysokých postech v koncernu Siemens!

Hájek je v oboru taková špička, že se jím Vysoká škola ekonomická dokonce chlubí na seznamu významných absolventů – dalšími jsou třeba prezident Václav Klaus či plejáda ministrů a jejich náměstků.

Bradáčová neboli Brada

Proč se jím tedy právě Bradáčová pochlubit nechtěla? Na přímý dotaz Blesku včera přiznala: „Asi tak tři roky žijeme odděleně.“ I v úředních databázích už mají bydliště každý na jiné adrese.

Jejich vztah byl přitom od počátku velká láska – chodili spolu už na gymnázium v Roudnici nad Labem. „Oba byli hodně chytří a snaživí. Hodili se k sobě,“ řekl jeden ze spolužáků. Dodal, že když v roce 2007 měla třída sraz 15 let od maturity, pořádala ho právě Bradáčová, přezdívaná spolužáky Brada. Tehdy ještě přišla s manželem…

Co se stalo, že se nadmíru úspěšný pár rozešel, nikdo přesně neví. Zdánlivě jim nic nechybělo: Domek v Roudnici nad Labem, apartmán v Harrachově, dovolené v Keni, Namibii, Jihoafrické republice… K obrazu dokonalé rodiny scházelo snad jen miminko.

Šarmantní dáma Bradáčová se včera dočkala jmenování do funkce, odkud bude moci svým nekompromisním postojem vůči zločinu udělat zadost své další přezdívce Cattani v sukních. V soukromém životě si ale i ona musí ještě na happyend počkat

pavucinka ( 24. září 2012 01:10 )

my jsme byli polsední kdo cinkal, ale špatně tu tehdy právě zrovna nebylo.Proto se občanům do toho moc nechtělo. Jenže se narqafičil jakýsi mrtvý, kterýnpotom mrtvý nebyl./snad Zifčák, či jak se ten člověk jmenoval/

pavucinka ( 24. září 2012 01:08 )

to nebyl její úlovek....byl to zřejmě komplot.

pavucinka ( 24. září 2012 01:07 )

k těmto situacím se vykročilo paradoxně už v komunismu, to je zákonité pokračování diletantského řízení společnosti. Je jedno pod jakou vlajkou, ale politik, který je vášnivý ideolog, vedou Ho především osobní ambice a cíle, prospívá jen spřáteleným, tak ten není na svém místě a jestli ho tam pojodlný občan nechá konat příliš dklouho, skončí to představení smutně,ne-li až tragickxy.

pavucinka ( 24. září 2012 01:02 )

 Moje zkušenost je ,že zrozenci prvního dne v měící mají komplikovaný život, a můj přepoklad je, že dopadne její kariera nějakým pádem. nepřeju jí to, ale tak si to myslím....Moje zkušenost.

zelena.karkulka ( 31. července 2012 23:13 )

Koncern Siemens je známý tím,že rád a často uplácí

Zobrazit celou diskusi