Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Konečně! Ministr Blažek jmenoval Bradáčovou vrchní zástupkyní

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek jmenoval do funkce Lenku Bradáčovou
Ministr spravedlnosti Pavel Blažek jmenoval do funkce Lenku Bradáčovou  (Autor: ČTK, Foto Blesk)
Autor: ČTK, ljš - 
30. července 2012
13:04

Bitva o Bradáčovou je u konce. Ministr spravedlnosti Pavel Dobeš ji konečně jmenoval na místo vrchní státní zástupkyně v Praze. Proces, jimž byla na místo doporučena, se mu ale nezdá a hodlá ho prověřit.

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) jmenuje dnes ústeckou žalobkyni Lenku Bradáčovou pražskou vrchní státní zástupkyní.  Vyhověl tak návrhu nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. Šéf žalobců měl navrhnout Bradáčovou do čela Vrchního státního zastupitelství v Praze již před více než měsícem Blažkovu předchůdci Jiřímu Pospíšilovi (ODS).

Spekulovalo se o tom, že jeho ochota návrhu vyhovět vedla k jeho odvolání. Podle Blažka však bylo s datem podání návrhu "hrubě manipulováno", pravděpodobně s cílem diskreditovat premiéra Petra Nečase (také ODS). Podán byl až v den Blažkova nástupu do funkce.

frantaklika ( 1. srpna 2012 00:15 )

dal bych ji 100 dnu at ukaze co umi, vzdyt dokazala ze zavrit umi velice rychle. Takze neni problem aby Kalousek, Vondra, Dobes, Topolanek a spol neskoncili velice rychle na vazbe

rudyptak48 ( 30. července 2012 20:57 )

Ty demente, chybí ti logické myšlení, protože jsi ten obsah a pointu vůbec nepochopil. Jak se říká, nehažte perly sviním. To je tvůj případ.

jaromirslavik ( 30. července 2012 16:11 )

Paní Bradáčovou nevim jestli ji mam veřit i celkove našemu statu .Rath je ve vazbe mě tento rok moc potešilo ,tak uvidime co přinese čas

rudyptak48 ( 30. července 2012 15:57 )

Blesk plácá páté přes deváté od svého vzniku. Když jsou lidé blbí a kupují si ty bláboly...? Vietnamci a Číňané také nabízejí nekvalitní zboží, a lidé si to pořád kupují, protože je to levné. Blesk sází na lidskou závist, takže vlastně na nekvalitu, a také se prodává. A teď k Bradáčové. Kmotři z ODS si už stačili udělat pořádek v účtovnictví, tak může nastoupit.

jarka ( 30. července 2012 15:39 )

Od kdy je Pavel Dobeš ministr spravedlnosti? To v Blesku fakt nikdo nereviduje co jde za zprávy ven? Opravdu si děláte z lidí legraci nebo jste tak neschopní?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa