Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tati vrať se, vzkazuje syn otci, který zmizel

Petr Kunčar prosí svého tatínka, aby se vrátil domů. Po městě vylepuje plakáty
Petr Kunčar prosí svého tatínka, aby se vrátil domů. Po městě vylepuje plakáty  (Autor: Foto Blesk - Slávka Červená)
Autor: Slávka Červená - 
14. června 2012
23:01

„Tati prosím tě  vrať se! Nezlobíme se na tebe, všichni ti pomůžeme, na nic nejsi sám,“ vzkazuje otci po Blesk.CZ Petr Kunčar (22) z Otrokovic. Jeho táta Jiří (49) totiž v závěru minulého týdne zmizel. Od rána dnes po něm pátrá 50 policistů.

Zručný klempíř pracoval i se synem u firmy, která dělala střechy. „Minulý čtvrtek jsem ho před 17. hodinou přivezl před panelák, kde bydlí. Sousedka ho viděla vejít do dovnitř. Do bytu ale nepřišel. Pak poslal mamce SMS,“ konstatoval zoufalý mladík. Ve zprávě stálo – Je mi líto, co jsem způsobil, jdu truchlit nad svou blbostí, nezlobte se. Od té doby ho nikdo neviděl. Mobil je hluchý.

Neměli tušení, že nadělal dluhy

Rodina teprve nyní zjistila, že měl dluhy a jen nevěřícně kroutí hlavou. "Vůbec nikdo to nechápeme. Měl slušnou výplatu a ještě za přesčasy. Po práci býval s mamkou doma, nikam nechodil. Rádi jezdili na výlety po Česku. Ale v jeho skříňce v práci jsme našli dvě igelitky plné dopisů od několika finančních společností včetně upomínek a návrhu na exekuci,“ přiblížil syn.  Dluh se vyšplhal údajně na 400 tisíc. Rodina je zoufalá, netuší, na co si peníze mohl půjčovat a kam je dával. Syn tvrdí, že určitě nehrál automaty.

Video  Tati, vrať se, prosí zoufalý syn  - Video - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Pět desítek policistů včetně jízdní policie pročesává les v okolí Bělovského jezu a podél řeky Moravy, kam chodíval se psem na procházku. Muž se mohl v řece utopit, skoncovat se životem v lese nebo se skrývá. Nejbližší ho prosí, aby se vrátil, že vše jde vyřešit a mají ho rádi. Pátrá celou dobu i na vlastní pěst. Na sloupech, nástěnkách a a veřejných místech jsou letáky s fotografií Jiřího Kunčara.

Video  Policisté pročesávali les  - Video - Slávka Červená
Video se připravuje ...

 

zelena.karkulka ( 15. června 2012 19:30 )

pablb,teď to budou muset splácet

londynskypes ( 15. června 2012 07:11 )

 no prosím ,dluhy a dluhy a zmizí si a poldové se zbytečně namáhají ho hledat,spíš ho budou hledat v souvislosti s nějakým úvěrovým podvodem a ted to nechal na rodině

Zobrazit celou diskusi