Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vydával se za dědečka, chtěl odvést holčičku (4) z tělocvičny: Viděli jste ho?

Policie pátrá po muži, který se pokusil z tělocvičny v Bukolské ulici v Praze odvést malou holčičku
Policie pátrá po muži, který se pokusil z tělocvičny v Bukolské ulici v Praze odvést malou holčičku  (Autor: Policie ČR)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
7. června 2012
19:40

Pražská policie zahájila pátrání po muži (55 - 65 let), který se pokusil odvést teprve čtyřletou dívenku z tělocvičny v Praze 8, Bukolské ulici. Bez vědomí jejích rodičů a vydával se přitom za dědečka. Policisté proto vyzývají veřejnost - jakékoliv informace, vedoucí k jeho dopadení, mohou být nápomocné.

Pátrání po deviantovi, který se ve čtvrtek 12. dubna vydával za dědečka a chtěl z tělocvičny na Praze 8 v Bukolské ulici odvést děvčátko, pokračuje. Policie případ prošetřuje, zjišťuje veškeré bližší podrobnosti, ale příliš stop zatím nemá. Chce však předejít tomu, že by mohl udeřit znovu. O pomoc proto žádá i veřejnost.

Maminka jiného dítěte naštěstí neznámého muže přerušila akorát v momentě, kdy se pokusil vyvést děvčátko z budovy. Muž jí přišel podezřelý, což potvrdil i tím, že děvčátko, které držel za ruku, urychleně pustil a vyběhl z areálu. Svědkyně celé události pak pomohla sestavit identitu pachatele.

"Neznámý muž je ve věku mezi 55 až 65 lety, vysoký asi 170 centimetrů, střední postavy. Má světlou pleť, krátké prošedivělé vlasy s výraznými kouty, tmavé prošedivělé vousy – tzv. strniště a tmavé oči. Hledaný byl oblečený do tmavých kalhot a hnědé mikiny," popsala pachatele policejní mluvčí Jana Rösslerová.

dandova ( 8. června 2012 10:47 )

londynskypes ( 8. června 2012 09:09 )

asi si někde vyhulovali a kafíčkovali

zelena.karkulka ( 7. června 2012 22:48 )

a kde byli rodiče nebo učitelka?Takhle malý dítě snad nejde samo cvičit?To jako učitelka vydá dítě každýmu úchylovi,který si řekne????

lunatic ( 7. června 2012 21:21 )

K nadpisu článku se dá fakticky sdělit jediné: "Ano,viděl jsem ho = na identikitu v Blesku." Rodiče by si měli hlídat své děti - ale = na druhou stranu,když soudce,JuDr. KOŠ..A - viz. článek z června 2005,/libovolný vyhledavač na netu/,byl jedním z odběratelů dětského porna,tak se tomu zas tak NELZE divit,ne??

girasole. ( 7. června 2012 21:08 )

Proto se vydàval za neskodnèho dedecka

Zobrazit celou diskusi