Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trpišovský jde konečně před soud: Hrozí mu 12 let

Trpišovský je obžalován z pokusu o těžké ublížení na zdraví a hrozí mu až 12 let vězení
Trpišovský je obžalován z pokusu o těžké ublížení na zdraví a hrozí mu až 12 let vězení  (Autor: Ondřej Čermák)
Autor: hoř, jad - 
13. prosince 2011
17:01

Jeho poznávací značka na voze byla 2222. A jak to tak vypadá, dvojky jsou pro nejznámějšího silničního piráta nespíš opravdu osudové… Krajský státní zástupce totiž včera podal obžalobu na Aleše Trpišovského (43). Další dvojka, která se tak s jeho jménem bude spojovat, nejspíš Trpišovského nepotěší. Pirátovi totiž hrozí až 12 let za mřížemi.

Předpisy nepředpisy, značky neznačky, když se Aleš Trpišovský objevil na silnici, většinou si dělal, co chtěl, a na nikoho nebral ohled. Teď se snad konečně poučí. Po dvou odkladech půjde

pirát 2222 konečně k soudu. „Můžu potvrdit, že v úterý dopoledne od nás odešla na krajský soud obžaloba pro pokus těžkého ublížení na zdraví a poškozování cizí věci, za který hrozí až 12 let vězení,“ potvrdil informaci Blesku krajský státní zástupce Tomáš Milec s tím, že shledal všechny důvody k tomu, aby žaloba byla podaná.

Trpišovský je podezřelý z toho, že loni v prosinci na dálnici D1 nebezpečnou jízdou ohrožoval ostatní řidiče. Podle policie dvakrát zprava předjel pomalejší auta, zařadil se před ně a prudce brzdil. Prudkým brzděním auta nakonec donutil k zastavení. Jeden z řidičů však nestihl zareagovat a havaroval.

Jednoho už do basy dostal…

Státní zástupce Tomáš Milec v minulosti dozoroval podobný případ agresivního řidiče Luboše Laciny, který vytlačil pomaleji jedoucí vozidlo z dálnice D1. Nehoda se stala loni 22. března na 24. kilometru dálnice ve směru na Prahu a zaznamenala ji dálniční kamera. Lacina si podle nedávného rozhodnutí Nejvyššího soudu odpyká pět let ve vězení. Soudy mu také uložily sedmiletý zákaz řízení.

xell ( 14. prosince 2011 14:32 )

Má rád dvojky? Tak má dostat 22let a 22 ran bičem, jako bonus

gogo ( 14. prosince 2011 11:46 )

Souhlasím....

gogo ( 14. prosince 2011 11:45 )

To neustálé "hrození" tresty je stále více u nás jen a jen trapné. Po roce (!!!) soudit darebáka s bůhví jakým směšným rozsudkem bude jen další ostudou naší zkorumpované justice !

sakra ( 14. prosince 2011 10:32 )

Jak hrozí až 12 let!!! Má je dostat!!!

kakamilek ( 13. prosince 2011 20:31 )

12 let?Tak to by bambula mohl být při své závislosti na dvojkách spokojen.Hlavně aby mu to dopadlo,zaslouží si to.

Zobrazit celou diskusi