Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Půjde pirát Trpišovský konečně k soudu?

Půjde pirát Trpišovský konečně k soudu?
Půjde pirát Trpišovský konečně k soudu?  (Autor: TV Prima)
Autor: šim, ČTK - 
30. listopadu 2011
11:44

Policie opět navrhla poslat silničního piráta Aleše Trpišovského před soud. Za nebezpečnou jízdu po dálnici D1 a pokus o vážné ublížení na zdraví mu hrozí až 12 let. Trpišovský je stíhán na svobodě.

Státní zastupitelství obdrží návrh na obžalobu za pokus o těžké ublížení na zdraví. Muži v případě odsouzení hrozí až 12 let vězení. Podání návrhu potvrdila mluvčí středočeské policie Soňa Budská. O dalším postupu v případu rozhodne krajské státní zastupitelství. O tom, jestli bude podána žaloba k soudu, bude jasno patrně na konci příštího týdne

Policie navrhla Trpišovského za loňskou nebezpečnou a agresivní jízdu po dálnici D1 obžalovat už několikrát. Naposledy ho obvinila v září. Státní zástupce Tomáš Milec však tehdy žalobu nepodal, ale vrátil kauzu policii k došetření. "Ten spis bude asi dnes předán, pokud už nebyl, státnímu zastupitelství. Doplnili jsme požadované informace s návrhem na podání obžaloby," řekla Budská.

Milec ve středu řekl, že o žalobě rozhodne v "krátké době". Spis nejprve musí prostudovat. "Myslím si, že na konci příštího týdne už budu vědět," uvedl.

Trpišovský se stal pravděpodobně účastníkem dalšího podobného dopravního konfliktu. Letos 11. května údajně dostal facku od jiného řidiče, s nímž se na dálnici D1 dostal do sporu kvůli "nebezpečnému zpomalování jízdy". Událost zachytily dálniční kamery, policie však případ nekomentovala.


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 30. listopadu 2011 18:40 )

V Česku aby prachatý lump si šel sednout natvrdo ? Dnes ? V tomto zkorumpovaném a bezprávním státě ? Ani náhodou !!

sakra ( 30. listopadu 2011 15:50 )

Souhlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karel ( 30. listopadu 2011 15:00 )

statni zastupce oddaluje a oddaluje.jsem rad, ze uz neni korupce a ze jsou statni zastupci uplne nezavisli

sores ( 30. listopadu 2011 14:12 )

Jasně že nepůjde,prachy mají tu největší moc na světě a on je má takže má minimálně napůl vyhráno.Takhle hnusně to v Česku chodí.Je to na blití!!!!!!!!!!

milin ( 30. listopadu 2011 14:06 )

Když máš prachy,můžeš všechno....někdo může i víc.....tak to tu chodí...bohužel,,

Zobrazit celou diskusi