Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pirát Trpišovský trapně lže: To auto jsem neřídil!

Video se připravuje ...
Autor: Kateřina Kycltová, Kbali - 
21. července 2011
05:02

Já nic, já muzikant. Výmluva, kterou vytáhne Aleš Trpišovský (43) pokaždé, když na něj »praskne« některý z jeho řidičských průšvihů. I když Blesk vlastní fotografi e a video, které ho usvědčují z riskantní jízdy metropolí, skálopevně tvrdí že to není on. Že prý řídil jeho známý. V autě nikdo jiný rozhodně nebyl! Tak možná, že jelo samo… Postihu se za jízdu přesahující 160 km/h ale nejspíš vyhne. Policie prý nemá důkazy.

„Jelikož nebyla jízda zaznamenávána na speciální přístroj k tomu určený, nemůžeme věrohodně usvědčit, kdo to auto řídil,“ okomentovala video policejní mluvčí Eva Stulíková. Řidiče by podle mluvčí museli policisté nachytat při rychlé jízdě přímo na silnici nebo by ho z ní mohly usvědčit policejní kamery.

„Ty jsou namířené přímo do obličejů. Přesto však řidič nemusí s přestupkem souhlasit nebo může tvrdit, že auto řídila osoba blízká,“ dodala Stulíková. Právě na takové výmluvy zřejmě spoléhá i Aleš Trpišovský.

Přestože ho Blesk viděl, nafotil a natočil při nasedání do červeného ferrari a při rychlé jízdě po Pražském okruhu, on tvrdí něco jiného. „Žádný ferrari nemám, žádný jsem neřídil. Vůbec nevím, co bych k tomu měl říct,“ tvrdil včera TV Nova a navíc ještě přihodil historku o tom, že se u ferrari pouze bavil se svým známým, který do auta pak nasedl a odjel.

Jenže, jak ho usvědčují fotografie Blesku, v autě nikdo není! Ďábelská jízda ve ferrari z tohoto týdne není první Trpišovského silniční provinění. Za nehodu, kterou způsobil loni na konci roku na D1, je teď trestně stíhaný. „Stále probíhají znalecké posudky. Výsledky by měly být známy do konce prázdnin,“ řekl Blesku státní zástupce Tomáš Milec. Trpišovskému hrozí dvanáct let vězení.

opruz ( 18. srpna 2011 10:47 )

dojezdil http://media.novinky.cz/292/282923-gallery1-7r0cb.jpg

jakobyjo ( 22. července 2011 05:12 )

to jako na toho parchanta není žádný metr?????????co dělají ti naši co nám mají pomáhat a chránit????to čekají až ten zkur.vysyn někoho zabije???Už fakt nemám slov.Kde to žijem??

lufterak ( 21. července 2011 21:32 )

rozhodli, že zmapujeme jeho vozový park a jeho podnikatelské aktivity. Sice nás to bude stát nějaký čas a projezděný benzín, ale jsou prázdniny a tak se alespon při stopovačce pobavíme. Pak to pošleme v na konci roku do Blesku, ať je legrace. Jenom doufáme, že ho do té doby neposadí do chládku, i když tam patří ...

andulaanca ( 21. července 2011 18:51 )

Ano, skoro každý den jezdím po dálnici a řidiči kamionů opravdu nejezdí víc než 110km/h. Takže na předjetí ti stačí maxim. rychlost 130. Tak je to v běžném provozu. Nebo mi NBZC chceš tvrdit, že kamiony frčí dvoustovkou?

nick84 ( 21. července 2011 18:06 )

Na snobský zbohatlíky,tuneláře,zloděje,korupčníky je policie krátká,ale jak jde o normálního občana tak jde hned vše ráz na ráz....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání