Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Padla facka na D1: Za vybržďování! Byl to pirát Trpišovský?

15. června 2011
21:19

Zase dálnice D1, zase auto vybržďovalo to druhé, zase byl řidič agresivní.... A znovu to byl silniční pirát a provokater Aleš Trpišovský (43), který se po podobném incidentu před pár měsíci probudil ze zimního spánku? Jasnou odpověď na to včera nedal, ale podle TV Prima, svědkyně i informací Blesku by se skutečně mělo jednat o piráta 2222!

Jak k další případu pirátství na dálnici D1 před Prahou 11. května vůbec došlou.

I když policie o případu mlčí, Aston Martin s německou poznávací značkou prý řídil český řidič. Ten je podle informací od policie stejně starý jako Aleš Trpišovský.

Na dotaz reportérů v Krimizprávách na TV Prima, oficiálně svou vinu, ani to, jestli byl zfackovaný, nepřiznal. „Nebudu se vyjadřovat, nebudu se vyjadřovat,“ stále jen opakoval na všechny dotazy. Rozpovídal se pouze o staré nehodě z roku 1998. Tvrdil, že ho málem zabil řidič, kdyby ho neobjel zprava. „Tak jsem mu ukopl zrcátka, když neví, na co ho má,“ dodal.

Trpišovský je známý jako pirát 2222 kvůli incidentu z dálnice D1 z loňského prosince. Tehdy trestal pomalejší řidiče prudkým brzděním. Skončilo to nehodou a Trpišovský čeká na soud...

Video  Aleš Trpišovský, známý jako pirát č. 2222, přišel na psychiatrii.  - red
Video se připravuje ...

12356 ( 17. června 2011 16:45 )

ze ma porad ridicak. Trpisovskemu by mel byt odebran ridicak do konce zivota a smytec! Lide s mindraky, jakmile usednou za silny vuz, tak se zmeni v monstra. A to je pripad zamindrakovaneho Trpisovskeho.

Uživatel_5807388 ( 16. června 2011 20:14 )

Máte pravdu,už moc tím vším co je pořát dokola .,začínám nenávidět bulvár.At taky napíšou o někom jinem ,jinak stálé vymívání mozku ,těch ,kteří všemu na 100,00 věří.Už nás neotravujte.

Uživatel_5807388 ( 16. června 2011 18:14 )

Je to už do nebe volající, ale ne tak p Trpišovský,jako naše policie a bulvár.Poukázal ,na to ,že policie mu poničila auto ,to policie nemuže spolknout a tak pomocí bulváru píšou ,podle mě zavádějící informace.Proč když, se tato kauza stala ,před měsícem se oní udajně ,vubec nevědělo. Proč policie,hned neinformovala. Já Vám ,řeknu,proč,protože na to jeho obvinění , potřebjí další kauzu a vše se policii hodí.Já tedy moc nevěřím ,že měl ,ten Aston vinu protože to video ,je špatné.Ale je vidět to druhé auto,Jak blokuje ,toho druhého a ještě blokuje dálnici. To asi trestné není a policie se o to nezajímá. Takto to vypadá ,že na vše už mají ,jen jednoho.A s anonymy se slušní lidé nezabívají .

amalka15 ( 16. června 2011 18:10 )

To je blbeček. Určitě má malého bimbase a má mindráky, jinak si neumím představit proč se tak ten blb chová

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání