Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Exmanželka piráta: Holdoval alkoholu a napadl mě

Autor: kyc, apk - 
11. ledna 2011
23:24

Skoro to vypadá, jako by to byl jeho koníček. Řeč je o pirátovi z dálnice D1 Aleši Trpišovském a o způsobu, jakým se na silnicích chová k ostatním řidičům. Tentokrát je to bývalá manželka piráta, která potvrdila, že Aleš Trpišovský se v agresora mění nejen za volantem, ale i v soukromí.

Bývalá manželka piráta, která se bojí odhalit svou identitu, se včera v televizi Prima rozpovídala o Trpišovského povaze. „Když mu někdo vadil v cestě a měl teda zrovna náladu, tak toho dotyčného vychovával,“ popsala.

Jednou mě i napadl

„Dost holdoval alkoholu a jednou mě i napadl,“ vzpomíná na Trpišovského. I naší redakci se po uveřejnění případu Aleše Trpišovského ozvalo hned několik čtenářů, kteří měli s pirátem někdy co do činění. „Předjel mě a zabrzdil přede mnou. Bylo mu úplně jedno, kdybych do něj naboural,“ popsal setkání s pirátem jeden ze čtenářů.

Aleš Trpišovský se »proslavil « incidentem z konce minulého roku. Na dálnici D1 tehdy zprava předjel pomaleji jedoucí vůz, zařadil se před něj a začal prudce brzdit. To celé zopakoval o několik kilometrů dál, tentokrát to však skončilo nehodou.

Uživatel_5807388 ( 17. října 2011 22:25 )

Je velice zajímavé, kde tu udajnou manželku našli. Mluvíse kdo jí znal, že to není ta paní co si za peníze promluvila a pomluvila v televizi.Kdo asi vyvolal, tenhle tiatr.

pankapitan ( 27. ledna 2011 13:15 )

budú musieť byť slušní vodiči terorizovaní takýmito chrapúňmi, ktorí sa nevedia zmestiť do kože pretože nahrabali milióny a teraz im neni rady...a žiaľbohu i pomoci...

gogo ( 19. ledna 2011 08:28 )

Není nad to, když se žena zamiluje dle fotografie.... A její darebáka i líto.. Jak mu to sluší.... Jak dojemné... Kdyby byla v tom autě, mluvila by jinak... Naivita... romantika... hloupost.... škoda slov....

zemanka ( 14. ledna 2011 11:30 )

je vcelku časté, ale obvykle to následuje jako odveta na jinou pr.asá.rnu, nebo gestíčko. Co když mu ten předjetý ze vzteku, nenajížděl mu na kufr? pak stačí ťuknout o brdu v předním voze a je zle. Jinak Trpišovskémo mě je líto, je vláčem v médiích, má rozbité auto a image gaunera. A jako chlap, kterého znám je z téhle fotky se mě líbí. A že se chová doma jako násilník, to říkají všechny opuštěný zoufalky.

gogo ( 12. ledna 2011 13:03 )

by tento řidič již dávno stanul před soudem. V tomto směru však pro nás USA vzorem nejsou... Zde se to bude stále jen nesmyslně oddalovat a oddalovat.... Jako u všech lumpů v Česku, co byli alespoň "obviněni".... A co jim pak něco "hrozilo"... I když většinou zůstalo jen u té hrozby...

Zobrazit celou diskusi