Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pirát Trpišovský zase řádil! 160 km/h ve Ferrari za 4,5 milionu

Autor: kyc, Kbali - 
20. července 2011
05:51

Video: Pirát 2222 Aleš Trpišovský (43) znovu na scéně. I když stále není dořešena jeho nehoda z konce loňského roku, za kterou mu hrozí až 12 let vězení, dál jezdí za volanty silných aut a ohrožuje ostatní řidiče! Jeho nejnovější hračkou je luxusní červené Ferrari California za 4,5 milionu! Omezená rychlost? Blinkr při předjíždění? To mu nic neříkalo! Svůj nový klenot ve sbírce »sporťáků« provětral při rychlosti přesahující 160 km/h!

Blesk.cz objevil silničního piráta na benzinové pumpě v Praze. Nastupoval do nablýskaného luxusního ferrari. Jakmile jsme se za ním vydali ve směru na Pražský okruh, zpozorněl a vzorně dodržoval rychlost. Prohlížel si nás ve zpětném zrcátku. V Lochkovském tunelu však zřejmě usoudil, že jsme neškodní.

„Na celém Pražském okruhu je maximální povolená rychlost 130 km/h,“ uvedla mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Martina Vápeníková. A kolik ukazovala ručička na tachometru Trpišovského ferrari v okamžiku, kdy vyrazil z tunelu a pokračoval po okruhu? Určitě nejméně 160 km/h, pravděpodobně ale i mnohem víc! Tohle auto totiž dokáže jet rychlostí až 310 km/h!

„V případě překročení rychlosti o více než třicet kilometrů v hodině hrozí řidiči odebrání řidičského průkazu na místě,“ okomentoval možný přestupek policejní mluvčí Tomáš Hulan. Policie však na místě nebyla, Trpišovský tak zřejmě potrestání unikne.

Snad neunikne alespoň trestu za riskantní jízdu, při které na konci loňského roku způsobil na D1 nehodu? Bude konečně po téměř sedmi měsících potrestán? „Na začátku června bylo zahájeno trestní stíhání. Probíhají znalecké posudky, výsledky by měly být známy do konce prázdnin. V případě obvinění muži hrozí až dvanáct let vězení,“ uvedl státní zástupce Tomáš Milec. Na telefonáty Blesku v úterý Aleš Trpišovský nereagoval.

Video  Podívejte se jak Trpišovský uháněl po silnici  - čtenář Blesk.cz
Video se připravuje ...

Trpišovského luxusní vozový park

Ferrari, mercedes, audi… to jsou jen namátkou auta, která už měl Aleš Trpišovský v garáži. Poté, co mu policie v březnu vrátila mercedes s SPZ 2222, se kterým na konci loňského roku zavinil nehodu, začal se ale aut, která by ho mohla na silnici prozradit, zbavovat. Blesk minulý měsíc zjistil, že se v olomouckém autobazaru snažil prodat jak černobílý mercedes, tak i další vůz – Nissan GT-R. Oba za 1,8 milionu korun, tedy hluboko pod jejich skutečnou cenou.

Kvůli čemu po něm jde policie?

Vulgární nadávky, výhrůžky a riskantní manévry. Tak to vypadalo na dálnici D1 u Mirošovic loni před Silvestrem. Trpišovskému se nelíbilo, že ho ostatní brzdí v jízdě, a údajně jim to oplatil.

Trpišovský podle svědků nejprve omezoval řidičku jedoucí v levém pruhu. Předjel ji a donutil ji téměř zastavit. O pár kilometrů dál předjel znovu dalšího řidiče rovněž zprava a pak před ním prudce zabrzdil. Řidič druhého vozu však na Trpišovského manévry nestačil zareagovat a naboural mu jeho černobílý mercedes.

Zbrklost policie tenkrát zapříčinila, že pirát 2222 putoval místo do cely zpátky na silnice. Policie státnímu zástupci totiž předala nedopracované usnesení o zahájení trestního stíhání, státní zástupce Tomáš Milec tak případ vyšetřovatelům musel vrátit. Svůj vůz dostal Trpišovský zpátky v březnu, tedy po třech měsících od nehody. »Pirát 2222« si stěžoval na jeho špatný stav a od policie žádal náhradu téměř padesát tisíc!

Tak šel čas s pirátem Trpišovským...

2-3_01

Letos 4. ledna Blesk odhalil identitu muže, který před Silvestrem údajně ohrožoval jiné řidiče

2-3_02

Trpišovského SPZ 2222 si nelze nezapamatovat. Podle piráta mu ji sehnali jeho podřízení, aby mu udělali radost.

2-3_03

Na nezájem o svou osobu si rozhodně pirát nemohl stěžovat, spíše naopak. Dokonce vyhledal pomoc v brandýské nemocnici.

2-3_04

Problémy nemá Aleš Trpišovský jen se svým řízením, ani podnikání mu údajně moc nejde...

2-3 _05

Černobílý mercedes řídil v době nehody, společně s nissanem ho prodával minulý měsíc v olomouckém bazaru

qqqq ( 16. srpna 2011 17:35 )

Kdyby jel 300 km/h to by řádil . Stošedesátkou dnes jezdí sedmdesátileté babky ve Fábiích .

geront ( 4. srpna 2011 10:31 )

Cockpit recorder, sam ho pouzivam.. Paradni vec

supsik ( 27. července 2011 17:40 )

Než ohraný kolovrátek "Trpišovský", spíše by mě zajímal název programu pro iPhone, kterým ho natáčeli. Zkoušel jsem ho hledat s nulovým výsledkem. Btw: kdo nikdy nepřekročil povolenou rychlost, hoď po Trpkovi kamenem.

Uživatel_5807388 ( 24. července 2011 23:18 )

Co sem pletete ,když si nic nepamatujete. Trpišovský nikoho nevzy tlačil z dálnice plete te si případ s Lacinou.Pouze měl zabrzdit před jiným autem .Ten -šéf vypámahačské firmy ho podle .televize prima obvinil z .umyslného brždění.Pan Udajně Vávra má asi větší moc.

Uživatel_5807388 ( 24. července 2011 23:04 )

Myslíte, kdy by měli záznam na kameře ,že by to tak dlouho trvalo,hned by ho pustili. Jelikož, ho asi nemají,tak shánějí kde co, aby ovlivnilo veřejnost, tomu věřím.JInak by to bylo hned při prvním obvinění ,proto to museli stáhnout .O těch druhých je ticho po pěšině, jak se říká.Ty policie asi chrání a nastává otázka ,PROč a za jakým učelem.Jestli někdo víte napište.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání