Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Syn (7) Monyové: V době vraždy byl doma!

Autor: šim, eis, Kjos - 
9. srpna 2011
12:19

Sedmiletý syn spisovatelky Simony Monyové (†44) Šimon, byl v době vraždy údajně přítomen v domě. Viděl, jak jeho matka byla ubodána? Podle informací, které přinesly Lidové noviny, byl v době vraždy s chůvou. Byli v zahradě. Po desáté hodině večer! Odvedla ho tam, když viděla, že se v domě mezi manželi schyluje k hádce?

Jihomoravská policejní mluvčí Petra Vedrová sice uvedla, že v domě chlapec během vraždy nebyl, zahradu však nezmínila. Lidové noviny v úterý napsaly, že dítě bylo s chůvou v zahradě. Nejmenovaný zdroj to Blesk.cz potvrdil.

Vzhledem k tomu, že se zločin stal po desáté hodině večer, je zvláštní, že by tak pozdě bylo dítě s chůvou venku. Chtěla chůva ušetřit dítě další šílené scéně?

Podle výpovědi Richarda Sachera, kamaráda a kolegy spisovatelky, bylo dítě přítomno už jednomu dřívějšímu znásilnění své matky otcem Borisem I. Podle něj tehdy manžel Monyové Boris svou ženu znásilnil přímo před očima dítěte

V současné chvíli je dítě v péči svého strýce, bratra Monyové. Spisovatelka má ještě dva starší syny, ti však s ní a nevlastním otcem již nežili.

Jediný, kdo může vnést do případu nějaké vysvětlení, je Boris I., kterého policie z vraždy podezřívá. Ten je však v současnosti stále v umělém spánku. Byl hospitalizován poté, co si způsobil zranění údajnými dvěma skoky (!) z okna jejich domu a následným pořezáním. Policie ho chtěl vyslechnout už v pondělí, možné to však bude zřejmě až příští týden.

marmat ( 9. srpna 2011 21:56 )

Jak Vám ušlo níže DISKUTUJÍCÍ(ehmmm)- zde je CELÝ článek o prvňáčkovi, který má zničenej život, přestože se narodil do kulturní domácnosti. A chudák chůva, pokud to opravdu na pár kroků daleko, zažila ... A hlavně chudáci nevlástní bráchové mají program výchovy vystresovaného bráchy na hřbetech !!! Tak tady bulvár NAŠTÉSTÍ A MOŽNÁ POPRVÉ šetří spekulacema a fotkama !!!

annahradecek ( 9. srpna 2011 17:46 )

Kritikům chci sdělit, že jsou na neseriozním mediu, kterému se říká bulvár. I když dnes se bohužel stále více bulváru podobají i dříve seriozní deníky, tak tady nelze očekávat vyšší úroveň a odpovědnost za to, co píší. Nápadité a pokřivené titulky mají za úkol nalákat co nejvíce čtenářů. A my se někdy potřebujeme odreagovat, i když my průměrně inteligentní to bereme vše s rezervou a nad gramatickými chybami se ani nepohoršujeme. Také moderátorky v TV Prima, zejména Parmová a Gottová jsou na stejné úrovní bulvárku. Ty dvě neumějí ani mluvit, natož psát, a nikdy je to nikdo zřejmě už nenaučí. Ale naštěstí máme občas i kvalitnější četbu a pořady. Jen je musíme žádat a nikoliv si zvykat na kulturní paskvil.....

gogo ( 9. srpna 2011 17:39 )

Říkáte : " Prosím Vás, vemte si už konečně do redakce slušné a vzdělané lidi.." ???? Do Blesku ???

disk ( 9. srpna 2011 16:56 )

Když prd víte, koho ta auta před garáží jsou, tak se aspoň naučte poznat výrobní značku. Prospěje Vám to více, než si vybíjet závist -doufám, že jim závidíte i zavražděnou, ubožáku. Poznámka: vozidlo vlevo(to černé) opravdu není Alfa Romeo.

tendertouch ( 9. srpna 2011 16:02 )

A byl v přítomnosti když byla ubodána, takže viděl otce při činu nebo už byla ubodána a on jí viděl ležet v krvi a otec už tam nebyl. . To je totiž rozdíl. Protože Nova uvedla, že byl na zahradě a povídal si s rodiči. Prosím Vás, vemte si už konečně do redakce slušné a vzdělané lidi, aby z toho nevycházely takové nesmyslnosti a lži a vyhnuli jste se i chyb a hrubek, které se objevují na Vašich stránkách. Pak není divu, že někteří opisují a používají stejné hrubky. Dříve četba byla součástí rozšíření slovní zásoby, dnes ...katastrofa.

Zobrazit celou diskusi