Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jurinová o Paroubkové: Byla kulíšek!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Lukáš Gibiec, mivrk - 
5. února 2011
05:00

Petra není žádný kulich! Tak se ohradil exšéf ČSSD Jiří Paroubek (58), jehož žena za nadstandardních podmínek rodila v pražské nemocnici v Motole. Debatu o prominentních pacientech, tedy v řeči lékařů »kuliších«, rozproudil šéf této nemocnice Miloslav Ludvík (47). Exmluvčí nemocnice ale tvrdí něco jiného: Paroubková (37) byla kulíšek! Podle Ludvíka kuliši nemocnici zařídí přísun peněz.

„Připomínám, že má manželka nebyla, není a nebude političkou. A rodit někde musela, logicky tam, kde o ni pečoval dlouhodobě lékař gynekolog-porodník, ke kterému má plnou důvěru,“ napsal Paroubek v prohlášení. Opět napadl Blesk, který prý věnoval narození jeho dcery »nekorektní pozornost«.

Jurinová musela kvůli Paroubkové v sobotu do práce

„Za pokoj Petry jsme nemocnici zaplatili, určitě se nechá dohledat o tom v evidenci nemocnice doklad,“ napsal Paroubek a nechal bez odpovědi, kdo platil vedlejší pokoj, kde bydlela Petřina ochranka. Nevyjádřil se ani ke skutečnosti, že jiné maminky musely rodit jinde, zatímco v Motole bylo poloprázdné oddělení... Informaci Blesku tehdy potvrdila právě mluvčí Jurinová. A hned pro ni přišel zákaz mluvit.

Jak to tedy bylo, se Blesk zeptal dnes už exmluvčí Jurinové. „Paroubková byla určitě »kulíškem«. Neměla jsem žádné informace, říkala jsem jen to, co mi sdělil ředitel. Ten pak zcela nestandardně při odchodu paní Paroubkové uspořádal tiskovku. Musela jsem kvůli ní v sobotu do práce,“ vzpomíná Jurinová. Za poslední léta dostal FN Motol nejvíc peněz ze všech pražských nemocnic - 5 miliard. To je pětkrát víc peněz než Všeobecná fakultní nemocnice.

letajici_svec2 ( 7. února 2011 14:44 )

podplaceni z penez danovych poplatniku

letajici_svec2 ( 7. února 2011 14:40 )

po te co tenhle vyzranej papalas skoncil v propadlisti dejin musi mit pani Paroubkova velky mindrak, tak aspon jeste musi neco vytezit, nez ho nakonec kopne do riti

variace ( 6. února 2011 17:50 )

nerozumím tomu, jak nick výše uvedený se tady dokáže prezentovat- směšný, trapný, idiot. Možná xenofobní, pokud tomu rozumí. Neřešte nás, dámo, s takovou zrůdou, jakou jste podle toho, co píšete vy, se nehodlám zahazovat. Na každou svini se někde vaří voda - pozor na vás už vře. A děkuji bohu, že žijete údajně v cizině - ve vašem případě bych to odhadovala na zoo - i to je pro lidi vašeho IQ cizina. Hlídejte babu v kleci!!!!

xena1 ( 6. února 2011 14:15 )

Jestli si děláš úsudek o národu dle diskuzí na Blesku, pak to něco naznačuje hlavně o tvé úrovni...

avina ( 6. února 2011 10:21 )

Že všichni práskají,až se něco prolátne.Fuj.Podlost Jurinové-dodatečně kecá,přitom napřed jednala jinak.Prospěcháři.Mlčte,když máte na triku!

Zobrazit celou diskusi