Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jurinová před vyhazovem: Ředitel pochybil!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: höh, kos, mivrk - 
29. ledna 2011
05:20

Deset let mluvila Eva Jurinová (57) za pražskou nemocnici v Motole. Teď zřejmě končí. Jurinová sdělila novinářům, že ředitel Fakultní nemocnice v Motole Miloslav Ludvík odjel při vyhrocené situaci v českém zdravotnictví na dovolenou do afrického Beninu. „Je to manažerské pochybení,“ myslí si. Ludvík si to nemyslí a Jurinové zakázal za nemocnici mluvit.

Jurinová si stojí za tím, že nepochybila, když informovala, že ředitel Motola odjel na dovolenou. „Obracel se na mě jeden novinář, jestli je pan ředitel na dovolené. Já jsem mu to po konzultaci s panem Ludvíkem potvrdila. On pak poslal řediteli SMS, že jsem řekla, že je na dovolené a s lékaři tedy nejedná,“ řekla Blesku. Ludvík se hájí, že jeho dovolená byla dlouhodobě plánovaná.

Ludvík chce vysvětlení

A co na to ministr zdravotnictví Leoš Heger? „Já se ho musím zastat. Když nemocnice slušně funguje, tak když odjede ředitel na měsíc, tak tam musí být lidi za něj, kteří tu nemocnici jsou schopni dál řídit. Je jistá symbolika v tom, že když se dějí dramatické věci, tak kapitán má asi zůstat u kormidla. Ale pro nemocnice se zatím ještě tak dramatické věci neděly,“ reagoval na dotaz Blesku Heger.

Až se ředitel vrátí, bude situaci s Jurinovou řešit. „Chci věřit, že se mi od ní dostane patřičného vysvětlení a že její slova nemají nic společného se skutečností, že na pozici tiskové mluvčí probíhá od konce minulého roku výběrové řízení,“ dodal Ludvík.

olesja ( 29. ledna 2011 11:57 )

My o voze a ty o koze

olesja ( 29. ledna 2011 11:55 )

Už se s ní nikdo nebaví, tak bere za vděk Blesk

limak007 ( 29. ledna 2011 11:40 )

Ty debile, běž si dělat reklamu jinam!!!

axool ( 29. ledna 2011 11:36 )

Pošlete Valentýnskou pohlednici své milé/milému, své manželce/manželovi, nebo jinému Tobě velmi blízkému člověku emailem, přes Facebook, nebo jako SMSku. Excelentní design šablon, lehký postup odeslání valentinky, resp. SMSky z předvolených obrázkových témat a textů. Vepište do výchozí šablony své přání, přání, veršů a jméno a pošlete. Valentýnské pohlednice můžete využít jako jako blahopřání novomanžele ke sňatku, k výročí svatby, nebo jako projev své hluboké náklonnosti kdykoli na to máte chuť. V češtině!!! http://itunes.apple.com/us/app/valentines-day-cards/id413483944?mt=8&ls=1#

variace ( 29. ledna 2011 11:24 )

nic. Člověka, kterého uplácejí farmaceutické firmy, aby odebíral jejich produkty, (byť horší, než od firem, které úlitby neposkytují), nahradí někdo jiný. Bez problémů. Aby se nechoval, resp. nemohl chovat tak, jak jeho předchůdce, musí udělat STOP vláda. Zatím o tom jenom mluví a mluví a mluví ...... a mám dojem, že u toho to zůstane. U Jurinové je mi jedno, že vyletí. Někdo tady řekl velkou pravdu - vedením předepsaná sdělení (cenzurovaná), co se může pustit na veřejnost může přečíst kdokoliv. Někdo tady napsal, že sekretářka - já říkám - vrátný. I ten umí číst. A ona za to brala těžké peníze. Potom má zbývat na zdravotní péči.

Zobrazit celou diskusi