Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Ani Paroubkovo břicho není dokonalé

Autor: gib, ot, apk - 
9. února 2011
05:00

Jiří Paroubek se snaží dbát o svůj vzhled. Při úterním natáčení pořadu Nikdo není dokonalý na chvíli zapomněl, že v poslední době mu v politice zrovna pšenka nekvete a snažil se dobře bavit. Bohužel, ani tady se nevyhnul problémům. Zejména jeho břichu se v upnutých kalhotách zjevně příliš nelíbilo...

Vyzkoušet křeslo, urovnat sako a hlavně se ujistit, jestli mu nepřetéká břicho! Exšéf ČSSD Jiří Paroubek se před včerejším natáčením zábavního pořadu Nikdo není dokonalý staral hlavně o to, aby mu to slušelo.

„Jak vypadám?“ ptal se manželky Petry, když si po půl šesté večer zkoušel scénu u svého kamaráda Jiřího Krampola. On i Petra se snažili vyhnout focení, a jak to šlo, zmizeli v zákulisí. Před kamerami vystřídali vdovu po skladateli Karlu Svobodovi Vendulu a slovenskou podnikatelku Noru Mojsejovou.

zirafa ( 9. února 2011 19:11 )

tak má panděro..... co neušu*ká, to uválí.......

johanka ( 9. února 2011 16:08 )

Omlouvám se, máte pravdu, neuvědomila jsem si to a spletla jsem se, což se stává ...... Jan Kraus už to se svou "nadřazeností"přehání. Chová se jako pán tvorstva a občas (velmi často) bývá trapný. Ale pan Šíp je v poslední době na úrovni, dovede si udělat legraci i ze sebe a jeho pořad se mi líbí...

olesja ( 9. února 2011 11:16 )

Jedna liposukce by to spravila

ales1 ( 9. února 2011 10:17 )

jak si na jedné tiskovce rovnal koule v přímém přenosu?

neslevap ( 9. února 2011 10:00 )

V podstatě souhlasím-až na poslední větu.Šípův výborný pořad je Všechnopárty, zatímco Uvolněte se, prosím vede J.Kraus a jeho kvalita je (slušně řečeno) značně kolísavá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa