Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Melania Trumpová po boku manžela a Viktora Orbána. „Krásná žena,“ lichotil jí premiér

Autor: DVL - 
13. března 2024
05:00

Bývalá první dáma se nedávno opět objevila na veřejnosti po boku svého manžela Donalda Trumpa. Setkala se v Mar-a-Lago s maďarským premiérem Viktorem Orbánem. Ten jí lichotil při znělce „Pretty Woman“ a předal jí kytici růží. Melania vypadala překvapeně. Informoval o tom britský deník Daily Mail.

Bývalá první dáma Melania Trumpová byla nedávno opět spatřena po boku svého manžela v Mar-a-Lago. Exprezident se tam v pátek večer setkal s maďarským premiérem Viktorem Orbánem na formální večeři.

Na sociální síti Instagram Orbán sdílel video, ve kterém přistoupí k Melanii s kyticí růží ve chvíli, kdy začne hrát skladba Pretty Woman od Roye Orbisona. Bývalá první dáma vypadala překvapeně a kytici přijala. Na instagramu pak k videu připsal „krásná žena“.

Maďarský premiér sdílel také video, kdy se se svými pracovníky vítá s Trumpem. Natočil si i láhev vody se značkou Trump a exprezidenta v rámě, kde je jeho fotografie na titulce týdeníku Time či obraz, na kterém stojí v kabátě a má červenou kravatu. Později exprezident Orbána chválil na pódiu. „Je to fantastický evropský lídr. Je čest mít vás tady s námi,“ řekl Trump a sklidil potlesk.

Bouřlivé ovace sklidil i spolu se svou manželkou při příchodu do haly. Trump si potřásl rukou s některými ze svých příznivců, zatímco jeho žena kráčela těsně za ním a v jednu chvíli se i usmála.

Video  Bývalý prezident USA Donald Trump si u soudu vyslechl obvinění z více než 30 trestných činů. (4.4.2023)  - Reuters
Video se připravuje ...

zlata jesenska ( 14. března 2024 07:47 )

Paní Melánia je nejen krásná, elegantní, ale také velmi inteligentní osobnost, takže v jejím případě se nejedná o lichotku.Jako první dáma nemá konkurenci.

6vox6 ( 13. března 2024 09:32 )

No, nedivím se, že vypadala paní Melania překvapeně, pokud si asociovala skladbu Pretty Woman se stejnojmenným filmem.

Zobrazit celou diskusi