Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ficův syn koupil luxusní byt. Bez hypotéky! A táta bydlí v podnájmu...

Autor: sova - 
28. ledna 2022
12:04

Michal Fico (28), syn bývalého premiéra Slovenska a dnes poslance Roberta Fica (57), si koupil luxusní byt v Bratislavě – a nepotřeboval k tomu ani hypotéku, což vzbudilo na Slovensku nemalou pozornost. Fico ml. si tak na rozdíl od svého otce, bydlícího oficiálně v podnájmech, dopřál bydlení ve svém. Pracuje přitom pro energetický gigant ČEZ. O nákupu nemovitosti informoval slovenský deník SME.

Expremiér obert Fico, otec Michala Fica, vlastní dům nemá a žije v pronájmu. V minulosti obýval nemovitost odsouzeného realitního magnáta a usvědčeného daňového podvodníka Ladislava Bašternáka. 

Ficův syn Michal však nyní koupil luxusní byt v Drotárské ulici nedaleko Horského parku v Bratislavě. Podle deníku Sme si na nemovitost o rozloze přes sto metrů čtverečních nevzal hypotéku.

Kde na to vzal?

Mladý Fico, který je jediným potomkem expremiéra a jeho ženy Světlany, tak předstihl svého otce v nákupu vlastního majetku. V minulosti žil šéf Smeru v bytě v komplexu Bonaparte. Vlastníkem nemovitosti byl Bašternák. V současné době si bývalý premiér pronajímá údajně byt od dlouholetého člena Smeru Dušana Muňka v luxusní rezidenci Sokolská.

Michal Fico tak patrně těží ze slavného jména a rodinného zázemí. Pracuje přitom aktuálně pro ČEZ. V současném zaměstnání nemá šanci, aby bez hypotéky zaplatil byt, i jeho kolega si v obdobné situaci také bral hypotéku, uvedl zdroj Blesk Zpráv. Na Slovensku se tak ptají – kde na to Fico mladší v době, kdy ceny nemovitostí rostou v řadě metropolí raketovou rychlostí, vzal? 

Expremiér Fico na otázky deníku SME, jak se jeho syn k bytu dostal, neodpověděl. Fico junior je přitom ženatý s manželkou Natašou, která je dcerou Miloslava Čurilly, jednoho z nejmocnějších mužů ružomberských papíren. 

Video  Robert Fico o situaci na Slovensku  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

illyria ( 28. ledna 2022 20:11 )

Mínistrně spravedlnosti Kolíková okrádá lidi (přes rodinnou firmu), ministr financí Matovič, který nic nemá, ale jeho ženě patří půlka Trnavy, dostal z krachujícího investičního fondu vklad i výnos, ale ostatní nic, strana se 48 lidmi dostala desítky milionů eur ze státního rozpočtu, ale novináři řeší byt Ficova syna, který si vzal dceru multimilionáře (jak psal bulvár, když si jí bral)....

w.mojko ( 28. ledna 2022 14:24 )

Matovič ovláda pol mesta Trnava a rezidencie v zahraničí, ktoeé prepísal na manželku a čoby milionár sa neštíti pokrytecky vystupovať ako bezdomovec, Sulík ranč v Austrálii, Kollár rezidenciu v Thajsku a Dubaji, a to nikto nerieši??? hlavne, keď si kúpi rodinný príslušník člena bývalej vlády, to píše pofidérny bulvár

hirog ( 28. ledna 2022 12:45 )

on nie čobol šmejd ale čobol super mega prechlastaný zlodej šimpanz, treba aktualizovať foto a inak fakt do ***e a basy s ním.

Zobrazit celou diskusi