Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

První fotky z Johnsonovy tajné svatby: Bosá nevěsta s věncem na hlavě a šaty za 85 tisíc

Autor: Darina Jíchová - 
30. května 2021
13:56

„Nemohl z ní spustit oči,“ takhle svědkové sobotní svatby britského premiéra Borise Johnsona (56) popsali jeho reakci, když spatřil svou nevěstu Carrie Symondsovou (33). A nadšené environmentální aktivistce to skutečně v dlouhých bílých šatech slušelo. Místo tradičního závoje si vlasy ozdobila květinovým věncem, uvedl list The Mirror.

Utajovaná svatba proběhla v sobotu odpoledne ve westminsterské katedrále v Londýně. Místo se kolem půl druhé odpoledne tamního času uzavřelo a následně dorazila nevěsta v limuzíně. Hosté, kteří dostali pozvánky na poslední chvíli, se po obřadu sešli v premiérském sídle v Downing street na malou oslavu.

Na prvních snímcích ze svatby si novomanželé láskyplně hledí do očí v zahradě Downing street. Symondsová je překvapivě bosá. Pár spolu vychovává ročního syna Wilfreda. Pro Johnsona, který má 6 dětí, jde už o třetí manželství. Krásné šaty Symondsovou vyšly na 85 tisíc korun a pocházejí z dílny svatebního návrháře Christose Costarellose. Zdobené tylové šaty jsou součástí exkluzivní luxusní kolekce, byly ručně vyšívané.

Svatbu tajili do poslední chvíle

To Johnson zvolil klasický černý oblek s bílou košilí a modrou kravatou, na klopě měl připnutou květinovou korsáž, která ladila s nevěstiným věncem. Snímky trochu kazí premiérovy rozcuchané vlasy a kravata nakřivo. Podle zdroje novinářů se tajná svatba připravovala půl roku, jednalo se o tak velké tajemství, že ani někteří Johnsonovi nejbližší poradci nevěděli, co se chystá.

Na obřadu mohlo být kvůli opatřením pouze 30 hostů, nechyběl mezi nimi roční Wilfred nebo premiérův otec Stanley či sestra Julia. Snoubence oddával otec Daniel Humphreys, který loni křtil jejich syna a absolvoval s nimi i předsvatební přípravu. Větší oslavu svatby pár chystá až v létě příštího roku, možná právě 30. července 2022. To je datum, o které se ještě minulý týden mluvilo, jako o datu svatby. Premiér a jeho „vydřička“, jak Symondsové v soukromí přezdívá, ale všechny vypekli.

Je také otázkou, jak to bude s líbánky, zda také počkají až na příští rok, či zda novomanželé někam vyrazí i letos. Podle zdroje listu The Mirror Symondsová přijme manželovo jméno a bude z ní Carrie Johnsonová.

Video  Tisková konference k mimořádnému rozvolnění v Česku. (28.5.2021)  - ČTK/Blesk
Video se připravuje ...

blamal ( 31. května 2021 08:50 )

Az na ty obri dlouhy zuby vypada tentokrat holka celkem dobre. Na druhou stranu mu ty tesaky mohla zaryt do tepny, a byl by od cvoka pokoj.

Amrasha ( 31. května 2021 01:25 )

To když se ženil B. Matuš, to bylo tady keců k jejich věkovému rozdílu. Ale že se jedná o premiéra GB, je vše all right. Osobně přeji všem lásku, když je upřímná

AHel ( 30. května 2021 22:21 )

Pán je nehezký až nechutný, paní zubatá, on chtěl "mladici" a ona peníze, si myslím....ale vypadá to, že si rozumí....inu proti bustu ....

Greta ( 30. května 2021 20:39 )

Zase jedna zlatokopka a stárnoucí prďola.

Pollo ( 30. května 2021 17:30 )

Proč se ten chlap neučesal aspoň při takové příležitosti?

Zobrazit celou diskusi