Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celé dny na golfu a focení s fanoušky. Trump odhodil obleky a po odchodu z Bílého domu si užívá

Autor: Darina Jíchová - 
24. března 2021
20:30

Exprezident Spojených států Donald Trump si svůj nový život na Floridě plně užívá, obleky s kravatou nahradilo bílé polotričko, kalhoty, golfové boty a červená kšiltovka s jeho prezidentským sloganem „Udělejme Ameriku znovu skvělou!“. Pohybuje se především ve svém letovisku Mar-a-Lago, po přilehlém golfovém hřišti a restauraci v resortu. O víkendu se zastavil také na výstavě luxusních aut, kde ochotně pózoval všem svým fanouškům, uvedl list Daily Mail.

Fotky z akce na svém instagramu sdílela ruská restaurace Adskaya Chayhana, lidé bez roušek včetně exprezidenta s nadšením „okukovali“ drahé vozy. Trump se na přehlídce zastavil jen na chvilku a pak pokračoval na golfové hřiště.

Za Trumpem se na Floridě stavil také kongresman Madison Cawthorn a exprezident mu vyslovil podporu ve volbách, které proběhnou v roce 2022. „Má moji podporu, moji naprostou a totální podporu,“ řekl Trump ve videu, které pak Cawthorn sdílel na instagramu.

Za Trumpem jezdí návštěvy

„Tak hlavně chci říct, že Madison je můj přítel, který v Kongresu dělá skvělou práci a má před sebou velkou budoucnost, což je ještě důležitější. Budu stát při něm během jeho cesty,“ prohlásil exprezident. Kongresman Trumpovu podporu ocenil slovy díků a chvály na jeho adresu. „Jsem pyšný, že jsem mohl stát vedle prezidenta, který se nenechá ničím porazit,“ dodal Cawthorn. S Trumpem podle všeho řešil i situaci na hranicích, která se podle mnohých prezidentovi Joeu Bidenovi začíná vymykat z rukou.

O víkendu Trumpa v Mar-a-Lago navštívili jeho přátelé, exprezident je provedl po celém resortu. V neděli si zašel na golfové hřiště, jeho pozornost od golfu na chvilku odpoutal sjezd sběratelů luxusních vozů, kteří dorazili na Floridu, aby se pochlubili svými kousky, akci hostilo právě Mar-a-Lago. Konkrétně exprezident obdivoval Pagini v hodnotě 44 milionů korun.

Video  Donald Trump opouští Bílý dům  - Reuters
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi