Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Další nelegální orgie v Belgii: Policisté sex party rozpustili, krátce po úletu europoslance

Autor: Darina Jíchová - 
10. prosince 2020
17:13

Kvůli šířícímu se koronaviru jsou bary a restaurace v Belgii uzavřené, shromažďování lidí je omezené. To ale nebrání řadě Belgičanů, aby pořádali domácí večírky. Ještě ani nedozněl skandál listopadové gay orgie, kterou belgičtí policisté rozháněli v centru Bruselu a na které přistihli maďarského europoslance známého svým homofobním postojem Józsefa Szájera (59), a už řeší další party, tentokrát ve městě Paal. Sexuální orgie se tentokrát zřejmě obešla bez přítomnosti politiků, účastníci dostali pokutu 6576 korun, informoval list Daily Mail.

Listopadová gay orgie ukončila politickou kariéru Szájera v Bruselu i doma, kde reprezentoval vládnoucí stranu premiéra Viktora Orbána Fidesz, která mezi své hodnoty řadí důraz na křesťanství a tradiční rodinu. Szájer rezignoval na svou funkci v Evropském parlamentu a po 30 letech opustil Fidesz, stranu, kterou pomáhal založit.

Orgie „položila“ europoslance, byli tam i Češi?

Světový tisk a řada politiků ho označily za pokrytce, čelí i výsměchu, z večírku se totiž pokoušel utéct po okapové rouře. Policisté ho ale zastavili, navíc u něj v batohu objevili drogy. Maďar se bránil tím, že on sám žádné neužil. Snažil se také zachránit se politickou imunitou, ale ani to mu neprošlo. Belgický server RTL uvedl, že mezi zhruba 25 účastníky party byl i český politik, další podrobnosti ale nenabídl.

„Spoře odění muži a ženy“ 

Pořadatel orgie v Bruselu David Manzheley (29) trvá na tom, že „neprovedli nic špatného“, nepřipouští ani hrubé porušení restrikcí přijatých kvůli koronaviru. Rovněž Manzheley naznačil, že se jeho orgií běžně účastní politici. Další porušení koronavirových opatření řeší nyní policie v Paalu, která provedla razii na domácí „sex party“, zadržela kolem deseti osob, jimž byla udělená pokuta ve výši přes 6 tisíc korun.

„Spoře odění muži a ženy mohli být vidět skrze okna domu,“ uvedl svědek pro deník La Dernière Heure. Podle dalšího komentáře se lidé na party snažili ignorovat zvonek, když se policisté poprvé pokoušeli proniknout do domu.

Video  Koordinátor testování Hajdúch o sobectví, možném kolapsu zdravotnictví i poslední kapce rezignace  - Pavlína Horáková, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi