Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Poslední Vánoce Trumpových v Bílém domě: Melania ukázala u stromku novou barvu vlasů

Autor: Darina Jíchová - 
24. listopadu 2020
10:03

Dosluhující první dáma Spojených států Melania Trumpová (50) má před sebou pár posledních povinností, jednou z nich je příprava na Vánoce a sváteční výzdoba Bílého domu. Trumpová v pondělí převzala vánoční stromeček, jedná se o více než 5 a půl metrů vysokou jedličku. Slovinská exmodelka překvapila novou barvou vlasů a předvedla zesvětlenou kštici. I když v lednu opustí Bílý dům, Trumpová nešetřila úsměvy, za své čtyři roky coby první dáma se tak zářivě usmívala jen zřídka, informoval list Daily Mail.

Jedle ozdobí Modrý pokoj Bílého domu, je otázkou, jak bude letos vypadat výzdoba sídla amerických prezidentů. Půjde o jeden z posledních velkých projektů Trumpové coby první dámy, za poslední 3 roky sklidila za své dekorace spíše kritiku než chválu. Navíc podle nahrávek, které pořídila někdejší přítelkyně a poradkyně první dámy Stephanie Winstonová Wolkoffová, Trumpová ze svého úkolu není zrovna nadšená. „Koho, ksakru, zajímá vánoční výzdoba?!“ říká na nahrávce.

Večírky proběhnou podle plánu

I přes opatření spojené s koronavirem, zvláště pak sociální distancování, to vypadá, že Bílý dům plánuje tradiční recepce a večírky spojené se sváteční dobou. Od toho odrazuje šéf zdravotnické služby Jerome Adams. „Vánoční oslavy můžou být super semeniště nákazy,“ uvedl Adams. Kancelář první dámy v návaznosti na jeho varování přislíbila menší počty hostů, roušky a sociální distancování.

„Veselé Vánoce,“ zdravila se Trumpová se všemi, kdo přihlíželi příjezdu vánočního stromu. Pro příležitost zvolila kostičkovaný černobílý kabát, černé rukavice a kozačky na vysokých jehlách. Přítomné ale udivila zejména změna barvy jejích vlasů, tradiční hnědou zesvětlila skoro až do blond, a široký úsměv na tváři. Roušku, jak bývá jejím zvykem, opomněla.

Krocani Cob a Corn od prezidenta Trumpa dostanou milost v úterý 24. listopadu. Krocani Cob a Corn od prezidenta Trumpa dostanou milost v úterý 24. listopadu. | Reuters

Krocani čekající na milost si užívají v hotelu

Také prezident Donald Trump tento týden odstartuje přípravu na svátky, a to udělením milosti dvěma krocanům, kteří by jinak skončili na pekáči. Pečený krocan totiž patří mezi tradiční jídla podávaná na Den díkůvzdání, který Američané oslaví 26. listopadu. Krocani Corn a Cob z Iowy už dorazili do Washingtonu a pobývají v luxusním Willard InterContinental Hotel. Milost od Trumpa dostanou v úterý.

Video  Trumpová versus Bidenová  - Reuters
Video se připravuje ...

armand ( 25. listopadu 2020 15:29 )

BIMBO ?

Ksel ( 24. listopadu 2020 20:18 )

Zřejmě Trump podcenil škůdcovský a antidemokratický potenciál korespodnenčního hlasování. Politický hochštapler Biden nezvítězil jen nad Trumpem, ale i nad demokratickým systémem v USA. Takže Trumpovi slaví poslední vánoce v Bílém domě.

rubi ( 24. listopadu 2020 17:39 )

Měla krásnou hnědou barvu, no ale tohle jí také sluší. Má super postavu na to kolik jí je. Krásně se obléká. Taky bych jí přála nějakého pěkného samce, třeba i mladocha. Haha

jaja1973 ( 24. listopadu 2020 13:15 )

Odlahne jej po rozvode s tých nechutným Trumpom.... A prajem jej normálneho chlapa, veď je naša, Slovanka

Tara-Tara ( 24. listopadu 2020 12:30 )

hezká ženská...jen to trošku s těmi plastikami očí nevychytala

Zobrazit celou diskusi