Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Přítelkyně premiéra čeká dítě. Boris Johnson a jeho Vydřička mají i po zásnubách

Autor: ČTK, Darina Jíchová - 
29. února 2020
20:00

Přítelkyně britského premiéra Borise Johnsona Carrie Symondsová je těhotná. Dítě by se mělo narodit na počátku léta. Uvedl to mluvčí páru a dodal, že premiér a jeho přítelkyně se zasnoubili. Podle listu The Daily Telegraph bude Johnson prvním britským premiérem, který se ožení v úřadu, za 250 let. O premiérovi je známo, že své přítelkyni přezdívá „vydřička“. Není to jen on, kdo má láskyplnou přezdívku pro svou partnerku, Symondsová Johnsonovi říká „Méďa Bozzie“ s odkazem na postavu medvěda Fozzie ze seriálu The Muppet Show.

Ke šťastné novince se vyjádřila také sama Symondsová na svém instagramu. „Normálně bych tady takovou věc nesdílela, ale chtěla jsem, aby to všichni moji přátelé věděli přímo ode mě. Mnoho z cás už to ví, ale někteří pořád ne. Na konci minulého roku jsme se zasnoubili a na počátku léta se nám vylíhne miminko,“ napsala Symondsová.

Zatím posledním britským premiérem, kterému se narodilo dítě v době, kdy byl ve funkci, byl David Cameron. Jeho manželka Samantha porodila dceru Florence Rose Endellion v srpnu 2010, upozornila televize Sky News.

Pětapadesátiletý Johnson má již čtyři dospělé děti se svojí druhou manželkou Marinou Wheelerovou. Pár se po 25 letech rozvedl teprve nedávno. Johnson má také dceru Stephanii s uměleckou konzultantkou Helen Macintyreovou.

Johnson je prvním šéfem vlády v úřadě, který má po boku partnera, s nímž by nebyl v manželském svazku. Do Downing Street, v níž se nachází sídlo britských ministerských předsedů, se se svojí jednatřicetiletou partnerkou nastěhoval v červenci. Žije tam s nimi také pes Dilyn, kterého adoptovali z útulku.

Video  Johnson mezi ovcemi, voliči, studenty či mechaniky v depu formule: Britský premiér pak triumfoval v předčasných volbách  - Reuters
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

blamal ( 4. března 2020 09:24 )

Ohavnej paskvil a jeho slapinda. Na svy 4 decka se vybod a uplete si paty? Vse pro publicitu! Karma je zdarma, vy dva bastardi.

Zobrazit celou diskusi