Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trumpová dala vzpomenout na návštěvu Babišové. Už zase si nesundala drahý kabát

Autor: Darina Jíchová - 
18. prosince 2019
11:50

První dáma Spojených států Melania Trumpová potvrzuje, že jako bývalá modelka má vytříbený módní vkus. A co se oblečení týče, jde jí jen máloco vytknout. Jejímu šatníku vévodí boty na vysokých jehlách a kabáty. Ty dokonce miluje na tolik, že je neodkládá ani uvnitř. Udělala to například letos v březnu, když společně s manželem, prezidentem Donaldem Trumpem v Bílém domě hostila českého premiéra Andreje Babiše (ANO) a jeho manželku Moniku. Kabát nesundala ani při návštěvě guatemalského prvního páru, napsal deník Daily Mail.

Trumpová u příležitosti státní návštěvy guatemalského prezidenta Jimmyho Moralese a jeho ženy Patricie vynesla červeno-bílo-černý kostkovaný kabát s výraznými bílými klopami od značky Chloé v přepočtu za 60 194 korun, který doplnila o bílé pouzdrové šaty a vínově červené lodičky.

Trumpová miluje své kabáty

Moralesová vedle toho zvolila černý kabát a tmavé šaty s bílými puntíky, kabát při první příležitosti odložila, aby ukázala své šaty.

Prezident USA Donald Trump s manželkou Melanií Prezident USA Donald Trump s manželkou Melanií | Reuters

První dáma USA naopak zůstala po celou dobu zahalená v kabátu. Není to poprvé, kdy se ani uvnitř Bílého domu nevysvlékla. Stejně tak udělala i při listopadové návštěvě tureckého prezidenta Recepa Erdogana nebo při schůzce s Babišovými v březnu.

V kabátu přehozeném přes ramena Trumpová představila i vánoční výzdobu Bílého domu. V kabátu přehozeném přes ramena Trumpová představila i vánoční výzdobu Bílého domu. | Twitter Melania Trump

Slovinská exmodelka očividně sleduje trendy, za jeden je hojně kritizovaná, a to nošení kabátu přehozeného přes ramena.

Dámy se kochaly vánoční výzdobou, prezidenti řešili uprchlíky

Dámy nejdříve dělaly společnost svým manželům v Oválné pracovně. Prezidenti oba zvolili modré obleky, ten Trumpův byl o něco tmavší než Moralesův. Šéf Bílého domu si neodpustil svou oblíbenou jasně červenou kravatu, guatemalský prezident sáhl po pomněnkově modré.

Po focení Trumpová vzala Moralesovou na prohlídku Bílého domu, dámy skončily ve vánočně vyzdobeném salonku. Jejich manželé mezi tím jednali o nelegálních uprchlících ze Střední Ameriky.

Zobrazit celou diskusi