Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Melania Trumpová okouzlila dav na jehlách a ve světlém kostýmku. Přidala i úsměv

Autor: Darina Jíchová - 
17. září 2019
16:50

První dáma Spojených států Melania Trumpová (49) opět dokázala, že je módní ikonou. Na udílení Prezidentské medaile svobody ve svém jemně vanilkovém kostýmku vyčnívala z davu sladěného do tmavých barev. Trumpová svůj světlý komplet doplnila o růžový roláček a deseticentimetrové jehly stejného odstínu, za které dala kolem 16 tisíc korun, napsal deník Daily Mail.

Prezident USA Donald Trump tento týden udělil významné ocenění sportovní legendě, baseballistovi Marianu Riverovi, který jako nadhazovač působil v týmu New York Yankees. Veškerou pozornost na sebe ale strhla první dáma, která dorazila v kostýmku od Diora se širokými kalhotami zkrácené délky. Model doplnila o pastelově růžové lodičky s podpatkem o výšce 10,5 centimetru.

Trumpovi ceremoniál opustili ruku v ruce. Trumpovi ceremoniál opustili ruku v ruce. | Reuters

Trumpová si libuje v lodičkách od Blahnika

Trumpová sáhla po botách z dílny svého „milovaného“ designéra s českými kořeny Manola Blahnika, tyto lodičky pocházejí z kolekce BB. Zkratka odkazuje na francouzskou herečku Brigitte Bardotovou, kterou byl tento druh lodiček se špičatou špičkou a úzkým jehlovým podpatkem inspirován. První dáma je očividně miluje, BB lodiček má minimálně dvanáct párů, jejich cena je 16 300 korun.

Trumpová sice dorazila s poněkud vážným výrazem, během udílení se ale uvolnila a zdála se být v dobrém rozpoložení. Po zbytek akce se usmívala, nechala dokonce nahlédnout do svých plánů na tento týden a ceremoniál opustila ruku v ruce s prezidentem. Ve čtvrtek 19. září první dáma znovuotevře památník Washingtonův monument, který se rekonstruuje od roku 2011, kdy byl poškozen při zemětřesení. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We will #neverforget #september11

Příspěvek sdílený First Lady Melania Trump (@flotus),Zář 11, 2019 v 4:08 PDT

Chvála za zvolený kostýmek první dámu jistě potěšila, zvláště potom, co si za svůj model z piety za oběti teroristických útoků z 11. září 2001 minulý týden vykoledovala poněkud směšnou kritiku. Konspirátorům se totiž zdálo, že lemování švu na sukni jejího kabátu až nápadně připomínalo mrakodrap, do kterého nalétává letadlo.

kralovna-vsech-mori ( 17. září 2019 18:11 )

Ještě nikdy jsem se nesetkala s davem na jehlách a v kostýmku.

Zobrazit celou diskusi