Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

První dámy sladily šaty. Trumpová a Macronová oslňovaly vedle manželů elegancí

Autor: tva - 
25. srpna 2019
18:28

U příležitosti zahájení summitu G7 ve městě Biarritz na jihu Francie si manželky prezidentů Francie a Spojených států vybraly shodně barevně laděné šaty. Krémový i v tělovém odstínu zbarvený model zaujaly novináře hned po příjezdu obou prezidentských párů.

Melania Trumpová i Brigitte Macronová si v módě libují. Především první dáma Spojených států, bývalá modelka Melania, se neváhá převlékat i několikrát denně. Reportéři Daily Mail si všimli, že se během 24 hodin převlékla hned třikrát. Při odletu z USA měla na sobě sako od francouzského módního domu Chanel a kabelku stejné značky. Doplněk vyjde zhruba na 115 tisíc korun.

Melania Trumpová po příletu na summit G7 (24.8.2019) Melania Trumpová po příletu na summit G7 (24.8.2019) | Reuters

Na přílet na summit se převlékla do kanárkově žlutých šatů s aplikací od Calvina Kleina v hodnotě asi 15 tisíc korun. Doplnila je růžovými lodičkami od svého oblíbeného Christiana Loboutina proslulého vysokými podpatky.

Francouzský prezident Emmanuel Macron a jeho žena Brigitte jsou během setkání hlav států na domácí půdě.

Melania Trumpová se pak po boku svého manžela objevila ve volnějších šatech stříbrné barvy s krémovým nádechem od značky Gucci, které stojí přibližně 87 tisíc korun. V úrovni pasu je doplňoval stříbrný pásek na řetízku. Stejnou barvu měly i lodičky americké první dámy, opět z dílny návrháře Christiana Loboutina.

Trumpovi a Macronovi na summitu G7. (24.8.2019) Trumpovi a Macronovi na summitu G7. (24.8.2019) | Reuters

Brigitte Macronová zvolila střídmé a elegantní krémové šaty rovného střihu značky Louis Vuitton. Doplnila je lodičkami hnědé barvy s vínovým nádechem a několika stříbrnými prsteny.

Johnson bez „vydřičky“

Na summit sedmi ekonomicky vyspělých zemí světa dorazil kromě Trumpových i britský ministerský předseda Boris Johnson. Jeho partnerka Carrie Symondsová, které její milý přezdívá „vydřička“, ale tentokrát zůstala doma. 

Pollo ( 30. srpna 2019 07:03 )

Macron je homosexuál. A tohle je asi řešení.. Je zajímavé, jak u žen s opími rysy na stáří ty rysy vyniknou. U nás je to třeba Jana Šulcová.

PPP150W ( 25. srpna 2019 23:14 )

To snad ani nesnese srovnání. Trumpa nesnáším, jeho paní........

kurioko ( 25. srpna 2019 20:50 )

To s tou opičkou je trefné

odetka ( 25. srpna 2019 20:42 )

Že začátku se mi stařenka líbila, ale čím dál víc mi připomíná opičku. No a Melanie je prostě jednička

Zobrazit celou diskusi