Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nová taktika tyranů z ISIS: Pás s výbušninami připevnili na nebohé štěňátko

Autor: shp - 
27. února 2017
20:35

Teroristé z ISIS se nezastaví před ničím. Ve jménu svého zvráceného pojetí islámu zabíjí kohokoliv. Ve vymýšlení taktiky, jak zlikvidovat bezvěrce, jsou čím dál tím vynalézavější. Jejich nejnovějším a velmi děsivým vynálezem je pás výbušnin připevněný k malému štěňátku.

Malého nebohého pejska našli pobíhat v ulicích iráčtí rebelové. Namísto toho, aby ho z dálky odstřelili a eliminovali nebezpečí výbuchu a možné smrti, rozhodli se ho zachránit.

Tři odvážní bojovníci za svobodný Irák zvíře chytili, utěšili ho a pak mu opatrně výbušniny z těla sundali. Stačila by jedna maličká chyba a vyletěli by všichni do vzduchu.

Naštěstí postupovali rebelové opatrně a k nehodě nedošlo. Pejsek byl osvobozen a zákeřný plán ISIS selhal. Podle rebelů byla bomba sestrojena tak, že měla zabít nebo zranit až čtyři lidi.

Video  Teroristé z ISIS připevnili bombu k pejskovi.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Jarocell ( 2. května 2017 14:50 )

Nic novýho nevynalezli. Za II. války Rusi dávali žrádlo psům pod tanky. Potom jim nedali pár dní zrát, na záda dali protitankovou minu s dlouhým prutovým kontaktním zapalovačem a pustili je na útočící německý tanky.

zkzkz ( 27. února 2017 21:47 )

vosavopruz ( 27. února 2017 21:38 )

to je dobře že pejsek nevybuch

DBBS ( 27. února 2017 21:05 )

Kdy už svět pochopí že se k muslimákům nemůžeme chovat jako k lidem protože to lidi prostě nejsou ? Žádný soudy či pravidla chování k vězňům. Ke zdi a rovnou střílet každou svini která se k téhle demagogii hlásí - bez rozdílu !!!

Zobrazit celou diskusi