Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Džihádistky z ISIS umučily malou holčičku (†10): Použily na ni brutální »kousač«!

Autor: lm - 
7. února 2017
22:01

Teprve desetiletá holčička byla umučena k smrti džihádistkami z Islámského státu. Podle dostupných informací jí radikální muslimky vytrhly maso mučicím nástrojem zvaným kousač. Holčička byla potrestána za to, že vyšla z domu bez dovolení.

Desetiletá Iráčanka jménem Faten byla umučena mravnostní hlídkou ISIS přímo před zraky její vyděšené matky. Holčička se podle ruského serveru Sputnik provinila tím, že při úklidu překročila práh domu. Ženy v části Mosulu pod kontrolou ISIS nemohou samy odcházet z domu.

Když mravnostní hlídka holčičku přistihla při činu, její matka musela rozhodnout, zda bude potrestáno dítě, či ona. Matka si podle Sputniku údajně myslela, že kousnutí bude vykonáno osobou, a proto na trest poslala svou dceru. Džihádistky z ženské brigády al-Khansa ale vytáhly brutální mučicí nástroj zvaný kousač, kterým za trest ženám trhají prsy i maso z těla. Faten podle svědků po vykonání trestu vykrvácela.

Džihádistky podle všeho nemají se ženami žádné slitování. Podle svědků jiná žena zemřela poté, co byla odsouzena k 30 ranám bičem za to, že si dovolila zvednout šátek, který jí zahaloval obličej. „Vůbec se necítím jako lidská bytost. Proč je všechno to oblečení černé? Je to, jako by mě narvali do pytle a někdo mě zavřel, nemůžu dýchat nebo si užívat sluníčka,“ prozradila serveru zhruba dvacetiletá anonymní svědkyně.

taktone ( 9. února 2017 10:30 )

Islám je to nejhorší zlo naší doby, stejně jako fašismus a sadismus ty Džihádistky jsou ďáblovy zrůdy, nejhorší je že je tady někteří pitomci vítají

pepen ( 7. února 2017 22:42 )

A tyto neandrtálce tahá Merkelová a EU do Evropy!!!!Měli by se nechat vyšetřit!!!!

Zobrazit celou diskusi