Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Clintonová vyslala dvojnici,“ míní kospirátoři. Generál ji označil za packalku

Autor: simao, ČTK, vk - 
14. září 2016
18:07

Je to ona, nebo její dvojnice? O to se teď přou tisíce lidí. Zastánci konspiračních teorií věří, že poté, co se Hillary Clintonová zhroutila, musela rychle dát najevo, že bude v pořádku. Proto po pár hodinách vyslala před objektivy fotoaparátů svůj »klon«. Bohužel prý ale ne příliš povedený… Kromě konspiračních teorií však řádí i hackeři. Ukradli totiž poštu amerického exministra zahraničí Colina Powella, který Clintonovou zkritizoval. Nešetřil však ani Trumpa.

Kolabující Hillary – na pietu prý vyrazila se zápalem plic – v neděli dopoledne naložili bodyguardi do černého SUV a odjeli s ní do manhattanského apartmánu její dcery Chelsea (36).

Za pár hodin u ní se ovšem Hillary zázračně zmátořila. Na ulici vyšla usmívající se žena, mávající a opakující: „Je mi skvěle!“ Po kolapsu ani památky! Mnozí nevěří, že to byla ona. A tohle jsou jejich důvody, které uvedli na Twitteru...

Čtyři důvody, proč konspirátoři mluví o dvojnici Clintonové

1) Jiné vlasy i nos… „Vždyť má úplně jiné vlasy a podívejte se, že ani tvar nosu či uší nesedí!“ Vera Van Horne

2) Bez ochranky „To ji vážně nechají bez doprovodu byť jediného člověka, když se chvíli před tím zhroutila? Co kdyby se jí to stalo znovu?“ Pink Lady

3) Výrazně mladší „Takový zázračný krém proti vráskám, který by mě tak rychle hodil!“ ronmexico

4) O 20 kilo méně „Chelsea by si měla otevřít kliniku, kde se dá během chvíle zázračně zhubnout. Vždyť má tahle Hillary nejméně o dvacet kilo méně!“ jokeronparade

Generál Powell: „Národní ostuda Trump a packalka Clintonová“

Na americkém serveru DCLeaks, obsluhovaném údajně hackery napojenými na ruské tajné služby, se mezitím objevil soubor soukromých e-mailů bývalého amerického ministra zahraničí Colina Powella. Oznámila to dnes televize NBC.

Generál Powell v korespondenci nešetří kritikou na adresu obou prezidentských kandidátů. On sám byl ve funkci ministra zahraničí v letech 2001 až 2005 za vlády prezidenta George Bushe mladšího – v USA je však na rozdíl od Bushe populární a jeho názory mají nemalou váhu.

Vzestup Trumpa jako prezidentského kandidáta republikánů podle e-mailů nechal Powella klidným. „Tvrdit o něm, že je idiot, by ho jen posílilo,“ napsal Powell o Trumpovi v jednom z e-mailů. V jiném označuje newyorského miliardáře za „národní ostudu“. Autentičnost ukradených e-mailů Powell v rozhovoru pro server Buzzfeed nezpochybnil. Hackeři jich prý mají ještě spoustu.

Powell v e-mailech však kritizuje i Clintonovou, že ho vtáhla do svého skandálu kolem elektronické pošty rozesílané ze soukromého serveru. Záležitost vyšetřovala FBI se závěrem, že takový postup byl ze strany tehdejší ministryně zahraničí krajně nezodpovědný.

Clintonová nedávno na svou obhajobu prohlásila, že používat soukromý server jí poradil Powell. „Vše, čeho se HRC (Hillary Rodhamová Clintonová) dotkne, arogantně zpacká,“ napsal v e-mailu Powell, který coby účastník vietnamské války působil i jako náčelník sboru náčelníků štábů americké armády a v letech 1987–89 byl bezpečnostním poradcem prezidenta Ronalda Reagana.

Z jeho pošty nicméně podle agentury AP vyplývá, že se využívání soukromého poštovního účtu sám nevyhýbal. Nepoužíval ho ale pro utajovanou komunikaci, z čehož republikáni Clintonovou obviňují.

jarypadlo ( 15. září 2016 07:58 )

Už ji údajně otrávili,teď vyměnili,nakonec to snad bude muset znova vzít Obama nebo clinton sám? Trump aby ještě začal trénovat kopance do delepr.

y1xcvbnm ( 14. září 2016 20:16 )

Taky mě to napadlo že je mladší a hubenější ale je to ta samá co zkolabovala, vlasy má taky divné a ty brýle???

Zobrazit celou diskusi