Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Britská poslankyně pochválila muslimy. ISIS vyzývá k jejímu zabití

Autor: mb - 
17. dubna 2016
18:20

Baronka Sayeeda Hussain Warsi (45) je britská konzervativní politička, která se nedávno zastala muslimů. Ti jsou dle političky „více progresivní než církev“. Islámský stát přitom v nejnovějším čísle svého časopisu vyzývá k tomu, aby byla zavražděna. Baronka Warsi dle džihádistů odpadla od islámu a za to zaslouží smrt.

„Vzhledem k tomu, jak krátce jsou muslimové v Británii, tak učinili (v sociálních otázkách) větší pokrok než moje politická strana nebo církev, jež mají v Británii delší tradici,“ prohlásila nedávno Sayeeda Warsi. Reagovala tak na obvinění lidskoprávního aktivisty Trevora Phillipse, že muslimové tvoří stát ve státě. Dle posledního průzkumu by více než polovina muslimů zavírala homosexuály do vězení a zavedení práva šaría podporuje skoro 25 procent dotázaných.

Ironií osudu džihádisté z Islámského státu ve svém nejnovějším vydání časopisu Dabiq vyzývají k zabití političky a dalších „aktivních odpadlíků“. „Rozpoutejte džihád s tím, co máte (nože, zbraně, výbušniny), zabíjejte křižáky, nevěřící a odpadlíky. Udělejte z nich varovný příklad,“ píše se v článku s názvem Zabijte imámy nevěřících na Západě.Baronka Warsi není jediná vysoce postavená politička, která se znelíbila extremistům. Kromě ní je na seznamu další konzervativní politik Sajid David (46).

Z amerických osobností je to pak např. Huma Abedin (39), poradkyně prezidentské kandidátky Hillary Clintonové (68), nebo první muslimský kongresman Keith Ellison (52). Ten výhrůžky označil za blábolení fanatiků. „Miliony muslimů utíkají před noční můrou ISIS, kterou nazývají chalífát. Oni (džihádisté) mezitím vyhrožují muslimům na Západě, jako jsem já a moje dobrá kamarádka Huma Abedin. Jsou to lháři, vrazi, teroristé a znásilňovači. To, co oni kážou, žádný muslim neuznává za islám,“ prohlásil americký politik Ellison.

jiznicechy ( 18. dubna 2016 00:09 )

No tak samozřejmě že Sayeeda Hussain Warsi je anglické jméno jako stehno. Nezapomeňte, že oni si to k tělu již pustili a to hodně. V minulém století si to tam nechali všechno přijít - ze zemí bývalého Commonwalthu to nejprve neomezovali, tak to někdy v 60. letech omezit chtěli, ale stal se pravý opak - muslimové v obavě, že by to mohli omezit se jim tam nahrnuli nebývalým tempem. To se ještě mohli sdružovat rodiny, takže za jedním každým takovým přitáhla celá 50 členná rodina a potom celá vesnice atd.

mandat ( 17. dubna 2016 21:29 )

 Podle jmena a jak vypada,tak rozhodne neni Evropanka.Je to seredna zenska z Pakistanu nebo blizkeho vychodu.Je to 100% muslimka.Ty Anglicani jsou opravdu prasteny,pousti si k telu takove primitivy.

datelobecny ( 17. dubna 2016 21:03 )

Jaká britka? Copak v Británii bývá 50 stupňů ve stínu, že tamní obyvatelé musí být tmaví?! Ta osoba na fotce je jeden z invazních druhů, který napomáhá k likvidaci domorodých obyvatel. U ní je jasný příklad v tom, že se arabové, asiati a afričané nikdy doopravdy nezačlení do evropské společnosti. A původní evropskou společnost nenávidí.

Zobrazit celou diskusi