Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Obdařená spící princezna zaujala návštěvníky zábavního parku: Adeptka na OnlyFans, komentují

Autor: rv - 
8. dubna 2024
11:15

A pak že pohádky nejsou pro dospělé! Taková Šípková Růženka ze zábavního parku Efteling v nizozemském Kaatsheuvelu je toho důkazem. Mnohem víc než děti asi zaujme jejich dospělý doprovod. Výrazně obdařená figurína by jistě nasbírala kvanta fanoušků i na platformě OnlyFans.

Snímek prsaté Růženky z Eftelingu se stal virálním hitem. Fotku z parku, který je podle deníku New York Post označován za „levnější, podivnější Disneyland“, zveřejnil na sociálních sítích fotograf Nick Ringelberg.

Zobrazuje pohádkovou princeznu s velkými ňadry a výrazně dlouhými blond vlasy, jak spí na červeném lůžku. „Vlasy jí za posledních 8 měsíců hodně narostly, někteří lidé si myslí, že je tam víc než jen narostlé vlasy…,“ uvedl fotograf. Růženčin zámek byl totiž nějaký čas z provozních důvodů uzavřený, probíhala v něm údržba.

Podle mluvčího parku byla během té doby postava Růženky přepracována, má delší vlasy a je nově nasvícená. Změny doznaly i kameny na stezce vedoucí k hradu nebo lůžko, na němž princezna spí. To ale lidé na sociálních sítích příliš nevnímali. Jednoznačně je ohromil nárůst objemu Růženčina hrudníku, vše ostatní šlo stranou.

„Slyšel jsem, že si založí OF,“ vtipkoval jeden z diskutujících s odkazem na platformu OnlyFans, které se také říká „porno Instagram“. „Zítra se na to podívám,“ doplnil další. Mluvčí připustil, že lidé jsou novou situací překvapeni. V parku to sice chápou, ale proměna Růženky tak podle mluvčího zamýšlena nebyla.

Video  Potetovaná hvězda internetu řekla, že za její popularitou stojí pobyt ve vězení.  - instagram.com/@buffmommyab
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi