Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Společný účet, společné sny a nejen to: Dvojčata sdílí i spodní prádlo!

Autor: btk - 
4. února 2024
12:15

Dvojčata se vším všudy. Takové jsou krásky Kennedy a Morgan Masonovi, které už od narození měly stejný pokoj, oblečení, ale i přátele. Avšak nejen to, sdílí spolu také spodní prádlo a kartáček na zuby. A to i ve třiadvaceti letech.

„Vždycky jsme to tak dělaly. Když jsme byly malé, ale i teď. Nikdy jsme spolu neměly spory,“ uvedla Morgan. Když Kennedy a Morgan vyrůstaly nosily si navzájem oblečení a trávily spolu hodně času. Dokonce osm měsíců sdílely jednu postel, protože v době pandemie se jim do pokoje vešla pouze manželská, uvedl deník The Sun.

Třiadvacetileté Kennedy a Morgan Masonovy vyrůstaly ve stejném pokoji, sdílely stejné oblečení i přátele. Obě pracují v oblasti technologií a přiznávají, že sice mají odlišné názory, ale v podstatě se dělí úplně o všechno – dokonce i o peníze. „Všechny výplaty chodí na stejný účet a my si je rozdělujeme. Kennedy a já máme stejné cíle a obavy týkající se našich financí,“ říkají.

Dvojice musela během studia na vysoké škole žít dva roky odděleně, ale nyní sdílí jeden byt. Jejich velkým cílem je sdílet dům a také auto.

Pokud dojde na manželství a děti, jsou ochotné uvažovat o odděleném bydlení. „Kdyby se Morgan někdo nelíbil, nikdy bych s ním nemohla chodit dlouhodobě,“ dodala Kennedy.

Video  Dvojčata vs. jedno dítě: Jak vypadalo těhotenské břicho ve stejném momentě těhotenství?  - Youtube Natalie Bennett
Video se připravuje ...

 

Elena Petrová ( 4. února 2024 14:38 )

Snad Masonovy, ne Masonovi, pokud se jedná o ženy.

Zobrazit celou diskusi