Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy stavařka udivuje mužské: Místo šatů reflexní vesta!

Autor: lim - 
10. února 2024
16:55

Na první pohled by okouzlující osmadvacetiletou Amanda Duongovou člověk označil za profesionální modelku. Amanda nicméně nejenže modelkou není, ale už několik let pracuje na stavbě. Vzdala se vysokoškolského vzdělání a jako obsluha těžkých strojů podle svých slov měsíčně vydělává v přepočtu asi 120 tisíc korun. Ve zaměstnání okusila mnohé. Od zneužívání, opovrhování až po neutuchající poznámky kolegů.

Práce na stavbě byla pro krásku původně jen letní brigádou ke studiu na univerzitě, kde Amanda studovala biochemii. Zaměstnání se jí však natolik zalíbilo, že se k nelibosti rodičů rozhodla studia zanechat a v práci na stavbě pokračovat na plný úvazek. Souhlas rodičů nebyl nic ve srovnání s misogynií a zneužíváním, kterému čelila na pracovišti, svěřila se podle deníku Daily Star

Tvář stavebních společností?

„Když jsem s prací začínala, měla jsem pocit, že tam nepatřím. Řemeslu se obecně věnuje velmi málo žen“, vysvětlila Amanda. Podle svých slov si připadala jako symbol stavebních společností, které ji najali z důvodu pěkné prezentace firmy.

Válka s muži

V mužském kolektivu to měla zpočátku těžké. „Někteří chlapi se ke mně chovali hrozně, jako bych tam nepatřila. Někteří se mě z práce snažili vyštvat. Jiní byli bezohlední,“  popisovala Amanda. 

„Několikrát se mi stalo, že jsem na staveništi manipulovala v grejdru a nějaký muž mi rozrazil dveře a zeptal se, co tam dělám,“ kroutila hlavou pohledná žena. „Nechtěl mě tam, ale chlapa, který podle něj práci udělá pořádně. Byl to těžký boj, když jsem se tehdy snažila dokázat, že jsem stejně dobrá jako ostatní a že si zasloužím být jednou z nich. Ne všichni byli zlí, jsem nesmírně vděčná klukům, kteří na mě byli na pracovišti vstřícní,“ uvedla s povděkem. 

I přes složitou situaci s kolegy Amanda jako obsluha těžkých strojů měsíčně vydělává 4,1 tisíce liber (asi 120 tisíc korun). „Naučila jsem se stanovit si hranice, které mi pomohly s respektem, a tím kolem sebe vytvořit profesionálnější a produktivnější pracovní prostředí. Bojuji tím proti zavedeným stereotypům a stigmatům v pracovním prostředí,“ dodala na závěr.

Video  Sexy hokejová trenérka Karolína Huvarová  - Playboy
Video se připravuje ...

bre-burda ( 10. února 2024 17:27 )

Nic překvapivého. Svého času mělo takovou krasavici i stavební družstvo Pokrok, dozorovala tam investorovi výstavbu bytovek. 👍

Zobrazit celou diskusi