Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bizarní kalendář s pejsky pobaví každého: Mazlíčky ukazuje ve vtipných pozicích

Autor: jel - 
23. prosince 2023
09:00

Záchranářská stanice Fetcher Dog, která sídlí v britském Kentu, vytvořila opravdu nezvyklý kalendář na rok 2024. Pejsci jsou totiž na fotografiích zachyceni ve chvílích, kdy například chytají pamlsek a nevypadají zrovna roztomile, ale naopak opravdu vtipně.

V ulicích Bosny se každý rok narodí obrovské množství pejsků, kteří nemají domov a jsou často odsouzeni čelit krutému jednání některých místních obyvatel, trpí hladem a umírají hroznou smrtí. Tamní útulky, kam jsou psi často sváženi, většinou neposkytují zvířatům péči, pohodlí ani potravu.

Centrum Fletcher Dog proto tyto pejsky z ulice zachraňuje a převáží do Velké Británie, kde si je mohou lidé adoptovat a zvířata získají domov. 

Pro příští rok vytvořilo centrum vtipný kalendář, jehož hvězdami jsou právě zachránění pejsci. Ti se ale na snímcích neobjevují v roztomilých pozicích, ale naopak jsou vyfoceni ve chvílích, kdy vypadají legračně. 

Veškerý výtěžek z kalendáře půjde samozřejmě na rozvoj centra Fletcher Dog. „Pomůže nám to v záchraně a péči o tyto sladké psy, aby měli šanci najít milující a bezpečný domov zde ve Velké Británii,“ uvedl Jordan Connor, zakladatel a výkonný ředitel Fetcher Dog.

Video  Bada předal majitel na policii. Už ho nezvládal a na ubytovnu nesměl. Najde domov?  - Kateřina Bokrová Lang
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi