Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásná influencerka pochází ze slavného šlechtického rodu: Lara se stala senzací sociálních sítí

Autor: rc - 
7. prosince 2023
14:23

Senzací na sociálních sítích se stala německo-americká prominentní dědička Lara Cosima Henckel von Donnersmarcková. Blondýnka je potomkem slavného německého šlechtického rodu Henckelů z Donnersmarku a jejím otcem je slavný hollywoodský filmař. Dvacetiletá kráska studuje prestižní módní školu a nedávno se zúčastnila exkluzivního plesu debutantek a naprosto oslnila pařížskou smetánku.

Krásná blondýnka se narodila na americké Floridě, ovšem rodina se později odstěhovala do kolébky filmového průmyslu Los Angeles. Jejím otcem je totiž slavný filmový režisér Florian Henckel von Donnersmarck, jež má na kontě mnoho úspěšných filmů. Filmař, jenž je nositelem šlechtického titulu hrabě, například režíroval film Cizinec z roku 2010 s Angelinou Jolie a Johnnym Deppem v hlavních rolích. V roce 2006 za film Životy těch druhých obdržel Evropskou filmovou cenu. Lařina máma Christiane Asschenfeldtová je zase prominentní právničkou.

„O historii mé rodiny je velký zájem,“ řekla Lara v jednom ze svých videí na TikToku a dodala, že ale veškeré bohatství, které její rodina vlastní, je výsledkem práce jejího otce, nikoliv dědictvím po rodinných předcích. „To, co dnes máme, je výsledkem práce mého táty, je to filmový režisér,“ vysvětlila svým fanouškům na sociální síti. Lara je velkou milovnicí módy a právě v módním průmyslu si začala budovat kariéru.

Podle informací britského deníku Daily Mail studuje na soukromé umělecké škole Parsons School of Design v New Yorku. Nicméně dvakrát za sebou získala prestižní stáž v luxusním módním domě Dior v Paříži. Na sociálních sítích často sdílí příspěvky z módních přehlídek. Velmi populární jsou videa, v nichž Lara ukazuje, co si bere na extravagantní večírky či do práce. Ve videích je často vidět její luxusní byt ve městě lásky.

Nedávno Lara oslnila francouzskou smetánku, když se zúčastnila plesu debutantek. Na elitní každoroční akce s názvem Le Bal de Debutantes 2023 jsou zvané prominentní a aristokratické rodiny z celého věta. Právě Lara akci zahajovala valčíkem se svým slavným otcem. Ples se konal 25. listopadu a Lara si na něj oblékla šaty od Jean Paul Gaultiera. Už nyní je krásná dědička úpěšnou influencerkou. Jen na instagramu sleduje 189 tisíc lidí, jimž se chlubí svým luxusním životem. Ve volném čase si studentka užívá dovolených na místech jako je Milán, Londýn či exotická Aruba.

Video  Krutá dětství kraleviců. Šikana i surová chůva  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi