Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vídeňský švihák Richard Lugner (91) hledá lásku: Na velikosti prsou mu nezáleží!

Autor: hpe - 
22. listopadu 2023
17:07

Lev salónů Richard Lugner (91) to s láskou ještě nevzdává. Pořadatel legendárního plesu ve vídeňské opeře byl pětkrát ženatý. S poslední partnerkou Cathy Schmitzovou (33) se rozešel v roce 2014. Důvodem bylo údajně jeho záletnictví. Teď hledá novou spřízněnou duši. Na stará kolena mu prý na vzhledu nezáleží. Důležité je, aby si spolu rozuměli!

Na krásné ženy si v minulosti Lugner vždy potrpěl. Rakouský obchodník se ale nyní zaměřuje spíše na vnitřní krásu potenciálních adeptek. Určitou představu už má. „Mělo by jí být 45 nebo více. Měla by mít nějaké zkušenosti s obchodováním, abych ji mohl využít ve své firmě,“ uvedl Lugner v rozhovoru pro deník Bild. Svůj popis pak dále ještě rozvíjí. „Atraktivní vzhled není nutností, ale není ani nevýhodou. Malá, vysoká, barva pleti - na tom nezáleží. Má být chytrá, ale nezáleží na tom, jestli je černá, hnědá nebo blond,“ vysvětlil.

Samozřejmě došla řeč i na velikost poprsí. Odpověď možná překvapí. Na velikosti mu nezáleží. Malá, nebo velká. Hlavně, aby prý byla hodná. Přes co ale nejede vlak? Strašákem je pro boháče vztah na dálku. Takový podle něj nemůže fungovat. Jeho partnerka by měla bydlet nanejvýš půlhodiny od jeho bytu nebo kanceláře.

Ženy by mohl nalákat nejenom na svůj šarm, ale také na své velké jmění. Letos prý plánuje dovolenou na Maledivách. Kdyby mu pobyt na slunných písčitých plážích zpříjemnil doprovod, byl by šťasten. O snový zájezd má údajně zájem dost lidí, ale nikdo takový, kdo by mu vyhovoval. Naposledy měl milovník žen vztah, který se rozpadl o Vánocích roku 2021.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi