Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pohroma na palubě letadla: Cestující se vykálel na podlahu na toaletě!

Autor: rc - 
18. října 2023
19:59

Rozruch vypukl na palubě letadla, jež vypravovaly aerolinky EasyJet. Let, který mířil ze španělského ostrova Tenerife do Londýna, měl nejdříve několik hodin zpoždění a následně byl úplně zrušen. Tomuto letu předcházel nepříjemný incident, který se odehrál na toaletě letadla. Jeden z cestujících se totiž vykálel na podlahu.

Po sociální síti X se začalo šířit video, které natočila jedna z cestujících na palubě letadla společnosti EasyJet. Let číslo EZY8054 měl podle plánu odstartovat z letiště na Tenerife v neděli 20:05 hodin a na londýnském letišti Gatwick měl přistát dvacet minut po půlnoci. Let ale nabral zpoždění několik hodin a pak přišla další nepříjemná zpráva. Pilot cestujícím oznámil, že je let úplně zrušen.

Incident na toaletě

Důvodem zrušeného letu byl incident na toaletě. Jak uvedl britský deník Daily Mail, jeden z pasažérů se vykálel na podlahu. Moment, kdy zrušení letu pilot oznámil, zachytila právě kamera jedné z cestujících. Na videu je vidět, jak se cestující vyklání do uličky a následně se zvedají ze svých sedadel. Pilot v prohlášení uvedl, že aerolinky všem cestujícím zařídí ubytování, nicméně se to údajně nestalo. EasyJet ve vyjádření pro výše zmíněný britský deník potvrdil, že „nebyl schopen najít hotelové pokoje v této oblasti.“

Přeplněné letadlo

Jeden z cestujících, který si nepřál být jmenován, uvedl, že to byl naprostý chaos. Cestující se prý nejdříve museli přesunout z jednoho letadlo do druhého, přičemž to druhé letadlo bylo menší. Několik cestujících tak muselo letadlo opustit. Aerolinka jim prý nabídla poukázky v hodnotě zhruba 14 250 Kč, když dobrovolně letadlo opustí, což nikdo nepřijal. „Nikdo to nevzal. Takže pak museli z letadla odstranit deset lidí, což způsobilo spoustu hádek a to doslova trvalo dvě hodiny. Ale jakmile dostali těch deset lidí pryč, letadlo bylo těžké, protože jsme měli plnou kapacitu,“ popsal chaotickou situaci s tím, že následně náhodně vyndávali zavazadla a přendavali je do jiných letadel, která mířila na letiště Gatwick. „To zase trvalo hodiny,“ dodal.

Pak přišel nešťastný incident na toaletě.  Autorka videa na sociální síti uvedla, že let byl zpožděn o tři a půl hodiny, aniž by cestujícím společnost vysvětlila důvod. „Skutečně skvělé Easyjete zpozdit let o tři a půl hodiny s nulovou komunikací a pak se rozhodnout jej úplně zrušit, protože se někdo po**al  na podlaze záchodu,“ napsala v příspěvku.

Uživatel_5512061 ( 20. října 2023 08:25 )

A to letušky neumí uklidit jedno lidské ***? Božínku, zdravotní sestry a pečovatelky se s tím potýkají denně. Svět zjevně vyžaduje dramata

ivana kollerova ( 19. října 2023 19:15 )

hmm, britove. to me neprekvapuje

diskutujici ( 19. října 2023 16:01 )

A nebyl to někdo, kdo neumí s*át na ha*zlu?

Celebrity-chachacha ( 19. října 2023 11:44 )

Prodavaj luft v plechovce.

Celebrity-chachacha ( 19. října 2023 11:43 )

Těžké pojednání z Britama kteří jsou celou dovolenou vožralí a pak se zes rou v letadle.

Zobrazit celou diskusi