Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Milionářka Sandra ukázala svůj soukromý tryskáč: Luxus v černé za víc než 470 mega!

Autor: rc - 
16. září 2023
05:00

Úspěšná podnikatelka Sandra Corinna Kinzlová často pendluje mezi Rakouskem a Nizozemskem. Aby si cestování zpříjemnila, pořídila si soukromý tryskář G450 Gulstream, který zrenovovala k obrazu svému. Celý ho nechala přetřít černou barvou a do milované barvy sladila i interiér! Jen nátěr podnikatelku vyšel na neuvěřitelných 11,4 milionu Kč.

Podnikatelka Sandra povýšila luxusní cestování na zcela novou úroveň! Jelikož je často na cestách, rozhodla se, že si pořídí svůj vlastní soukromý tryskáč. Volba padla na letoun Gulstream G450, jelikož jak vysvětlila, je nejlepší na dálkové látky. „Můžete s ním letět až do Spojených států," nechala se slyšet. Podle informací britského deníku Daily Mail se staré letouny tohoto typu na trhu prodávají za necelých 366 milionů Kč.

Ovšem Sandra se jej rozhodla zrenovovat. Jak sama přiznala, je milovnicí černé barvy, což mimochodem dokazují i fotografie na jejím instagramovém účtu. Na snímcích je nejčastěji v outfitech černé barvy. Proto se i své letadlo rozhodla sladit do černé s šedými odstíny.

Bílý letoun nechala přetřít na černou. Podle jejích slov se jednalo zřejmě „o nejdražší lakování, které kdy bylo na G450 provedeno.“ Nicméně změnou neprošel pouze exteriér. Sandra nechala vyměnit veškerý interiér tryskáče, protože byl podle ní „nudný a zastaralý“. Kuchyň a toaletu zdobí černý mramor z Itálie a sedadla v kabině nechala potáhnout černo-šedou látkou. I koberec vybrala v černé barvě s odstíny šedé. Renovace interiéru ji vyšla a neuvěřitelných 114 milionů Kč, ovšem Sandra je s výsledkem nadmíru spokojená. Na instagramu se pochlubila fotografii svého „miláčka“ a ke snímku napsala: „To je pro mne podstata „soukromého létání“. Vše je součástí mého nového kompletně předělaného G450.“

Letadlo si prohlédli youtuběři z kanálu Prop Clear. Pro ně Sandra řekla, že její letoun je „lamborghini mezi soukromými tryskáči."

Video  Otřesný zážitek za sebou mají cestující, kteří letěli z Atlanty do Barcelony.  - Twitter
Video se připravuje ...

Jura Konečný ( 16. září 2023 23:40 )

Kde na to vydělala na takové letadlo ?

Ta černá je jak rakev, fuj.

Zobrazit celou diskusi