Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Turisté si ve Francii objednali talíř špaget: Zaplatili přes 12 tisíc!

Autor: rc - 
9. října 2023
21:16

Sestry Cassidy a Leah Armbrusterovy milují cestování. O zážitky a zkušenosti ze svých výletů se dělí s fanoušky na sociálních sítích. Ovšem na svou poslední dovolenou ve Francii kam vyrazily s přáteli, nemají zrovna příjemné vzpomínky. Skupinka si objednala talíř špaget s humrem, který je k jejich údivu vyšel na víc než 12 tisíc Kč!

Dvojčata Leah a Cassidy jsou nerozlučná dvojka a často společně vyráží na cesty. Obě dvě cestování milují a tak se rozhodly, že si založí společný účet na sociální síti TikTok. Ve videích sdílí své zážitky a zkušenosti z cest. Profil sester je velice oblíbený a sleduje je víc než 13 tisíc fanoušků.

Nedávno influencerky vyrazily spolu se spolužáky z vysoké školy do Francie. Skupinka přátel navštívila i malebnou vesničku Èze ležící na Azurovém pobřeží, kde si dokonce pronajala jachtu. Všichni si užívali slunce na lodi, když se jeden z nich rozhodl objednat jídlo. Jak uvádí britský deník Daily Mail, aniž by se podíval na ceny, objednal talíř špaget s humrem. Účet, který za pokrm dostali, všem vyrazil dech.

Rodačky z amerického města Milwaukee na kameru zachytily moment, jak jeden z kamarádů nese talíř plný špaget ke smějící se skupince. „Když si kamarád objedná těstoviny s humrem a účet je 500 euro (12 244 Kč, pozn. red.)!“ okomentovaly video sestry.   

„Můj bože, 500 euro, omdlela bych,“ napsala jedna z komentujících. „500 euro a papírové talíře,“ směje se další.  V dalším videu sestry ukázaly, jak si skupinka na špagetách pochutnávala. 

Video  Influencerky Leah a Cassidy si ve Francii objednaly talíř špaget s humrem za 12 tisíc!  - TikTok/thevacationtwins
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 10. října 2023 09:12 )

To je levné. V Monte Carlu by to stálo mnohem víc.

Zobrazit celou diskusi