Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Půvabné anglické městečko zavírá své brány turistům: Může za to invaze influencerů!

Autor: kur - 
4. října 2023
18:45

Obyvatelé malebného města Pomfret ve Vermontu zakázali vstup turistům, může za to astronomický nával influencerů. Oblast se stala oblíbenou destinací pro sociální sítě díky nádherným fotografiím v okolí. Poklidní obyvatelé města se ale rozhodli postavit proti invazi, která proměnila jejich idylické prostředí v turistické centrum.

Začátkem října americké městečko Pomfret prosadilo omezení návštěv turistů. Zákaz stanovili těsně před největším návalem výletníků, kterou očekávají právě na podzim. Obyvatelům se především znelíbila neohleduplnost a sobeckost turistů snažící se zachytit svou dokonalou fotografii, bez ohledu na dopravu a obyvatele, informuje The Sun

Půvabné anglické městečko zavírá brány turistům, kvůli invazi influencerů Půvabné anglické městečko zavírá brány turistům, kvůli invazi influencerů | profimedia.cz

Jedna z majitelek místní farmy se stala svědkem, jak jedna z mnoha influencerek vnikla na její soukromý pozemek a postavila si tam přenosnou převlékací kabinku, v níž se převlékala pro svá selfie. Farmářka dokonce načapala jiné bezohledné návštěvníky, jak jí ze zahrádky kradou rajčátka.

Při jiném incidentu zaparkoval turista neoprávněně na příjezdové cestě jedné z dalších obyvatelek a použil její zahradní kůlnu jako toaletu. A podobných případů je mnohem více, proto se místní obyvatelé spojili, aby zabránili dalšímu otravnému přílivu influencerů do svého poklidného městečka.

Místní úřad oznámil, že uzavře provoz pro motorová vozidla v oblastech, která jsou nejvíce bombardována turisty. Město dokonce vydalo dočasné zákazy parkování, stejně jako vztyčilo značení a zábrany.

Video Protesty zemědělců způsobily dlouhé kolony - Jiří Čada
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 4. října 2023 18:55 )

Nejradši mám když při selfíčku padaj že skály. 🤣👍👍😁👍😁👍

Zobrazit celou diskusi