Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Hnědý pasažér“ letadlo donutil nouzově přistát: Explozivní průjem cestující pilot označil za biohazard

Autor: štt - 
7. září 2023
18:07

Otřesný zážitek za sebou mají cestující, kteří minulý týden letěli z Atlanty do Barcelony se společností Delta Air Lines. Krátce po startu jedna z pasážérek nestihla doběhnout na záchod a neštěstí bylo na světě. A šlo o pořádný prů... švih! Piloti se s letadlem dokonce museli vrátit zpět do Atlanty.

„Takový zážitek bych nikomu nepřála,“ citoval britský Daily Mail jednu z cestujících. Místo dovolené v Katalánsku skončila v pátek večer zpátky v Georgii. Piloti totiž museli po dvou hodinách letu přistát, jelikož se na palubě objevila nečekaná závada.

Video  Otřesný zážitek za sebou mají cestující, kteří letěli z Atlanty do Barcelony.  - Twitter
Video se připravuje ...

Kapitán letu DL194 dispečerovi sdělil, že „nebezpečí je biologické povahy“. Uličkou mezi cestujícími totiž bez velké nadsázky tekla říčka z exkrementů. Pohromu měla na svědomí jedna z cestujících, kterou od vzlétnutí trápil silný průjem. Při dobíhání na toaletu bolest břicha nevydržela a vše skončilo na podlaze.

Zhruba osm hodin trvalo, než uklízecí četa špinavý koberec vyměnila a kabinu se podařilo vyvětrat. Letecká společnost všem pasažérům mezitím zajistila ubytování a poškozeným nabídla kompenzaci.

Jeden z cestujících video sdílel na Twitteru, kde se okamžitě stalo virálním. V komentáři popsal, jak se lidé snažili smrad přehlušit pomocí hygienických prostředků. „Sice to stále smrdělo, ale už ne jako h*vno, ale jako h*vno s vanilkovým nádechem,“ napsal.

pisecanda ( 9. září 2023 13:13 )

A jak dlouho tu budete k tam psat? Není to už trapné, redaktoři blesku? Asi to schválně nebylo a jistě ani dotyčnému to bylo nepříjemné.

Celebrity-chachacha ( 8. září 2023 08:45 )

Žeruse ruová.

Celebrity-chachacha ( 8. září 2023 08:45 )

Tlustá Mrs. Žeru***ová.

Celebrity-chachacha ( 8. září 2023 08:43 )

Já tam bejt tak bych z toho blil a blil a blil. Takže to by byl masakr. Fuj.🤮🤮🤮

offline ( 7. září 2023 20:33 )

Kdyby jeli autobusem jen tam, kam se dá dojet, byli by v pohodě.

Zobrazit celou diskusi