Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Internet pobavil „skandál“ prezidenta USA: Biden nenosí ponožky?!

Autor: Darina Jíchová - 
11. července 2023
05:00

Americký prezident Joe Biden (80) byl tento víkend beze sporu jedním z trendů sociálních sítí, politické komentátory zvedla ze židle některá jeho rozhodnutí, třeba poskytnout Ukrajině kazetovou munici, jiní experti čekají, s čím Biden přijde na summitu NATO. To uživatele z řad běžných občanů rozhodně zaujalo to, že Biden riskuje puchýře a odřeniny a v botaskách nenosí ponožky, uvedl list Daily Mail.

Sociální sítě zaplavily poznámky o absenci Bidenových ponožek poté, co na fakt, že prezident je naboso, upozornil fotograf listu The New York Times Doug Mills. Bez ponožek Biden odlétal do Británie, odsud se následně přesune do Vilniusu na summit NATO. Prezident odlétal v saku, košili a tmavomodrých kalhotách, na nohou měl nazouvací botasky, ale právě bez ponožek.

Tento fakt zaujal stovky uživatelů Twitteru, mnozí souhlasili s Bidenovým rozhodnutím a připomněli, že boty značky Sketchers jsou z prodyšného materiálu a měly by se nosit jedině bez ponožek. Jiní byli názoru, že prezident měl nízké ponožky, které z bot jednoduše nebyly vidět. „Buď má tzv. neviditelné ponožky, nebo ultra nízké. Každý je nosí, já osobně je miluju,“ zaznělo v komentářích.

„Nene, design nazouváků je prodyšný, nosí se bez ponožek, aby nohy zůstaly v suchu a nezapařovaly se,“ ozvali se další uživatelé. „Svoje Skechers taky nosím bez ponožek, hlavně při letu do Londýna,“ přidali se komentátoři.

Joe Biden s manželkou Jill na pláži Joe Biden s manželkou Jill na pláži | Reuters

O víkendu zase vzbudil pozdvižení, když s manželkou Jill Bidenovou a vnučkou Finnegan zavítal na pláž v Delaware. Biden si k moři vyrazil ve světlém triku a modrých kraťasech se želvami. První pár s vnučkou relaxoval pod slunečníkem pod dohledem ochranky. Lidé v Delaware jsou na Bidena zvyklí a jeho přítomnost na pláži přešli bez povšimnutí. Zato sociální sítě to samozřejmě zaujalo.

Video  Karambol amerického prezidenta: Biden zakopl a upadl na pódiu před kadety.  - Reuters / Foto Profimedia
Video se připravuje ...

ivana kollerova ( 12. července 2023 19:23 )

senilni dedek si zapomnel vzit ponozky a je z toho halo

Miroslav Mičán ( 12. července 2023 17:23 )

Nikdo mu neřekl, že nemá ponožky.

Wells ( 11. července 2023 15:14 )

Myslím že si je sám už není schopný natáhnout a ochranka ani manželka mu je natahovat nebudou.

kukuku ( 11. července 2023 14:21 )

Podle někoho vypadají debilně ponožky v sandálech, podle někoho bosé nohy v kožených botách.

kukuku ( 11. července 2023 14:14 )

Bidet nenosí Botasky ale Vasky. Botas odkoupil Václav Staněk.

Zobrazit celou diskusi